-

  Bevægelsessensor

  Tænd for dine lyskilder

  Tilføj en bevægelsessensor til dit Philips hue-system for komfort, ro i sindet og energibesparelse. Batteridrevet og helt trådløs, så du kan placere den overalt i hjemmet. Nem at konfigurere via Philips hue-appen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hue Bevægelsessensor

Tilbehør 8718696595190 Find lignende produkter

Tænd for dine lyskilder

Udløst af din bevægelse

 • Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan tilslutte op til 50 lyskilder og en række tilbehørsdele til Philips hue-broen (medfølger ikke). Begynd blot med et af de tilgængelige startsæt eller en enkelt bro, og tilføj Philips hue-produkter. Herefter kan du betjene lyset med et fingerstrøg med Philips hue-appen til iOS og Android. Philips hue er baseret på ZigBee, en strømbesparende og driftssikker teknologi til betjening af lyset. Nye funktioner og forbedringer føjes konstant til systemet. Både software og firmware til dit Philips hue-produkt opdateres trådløst og problemfrit.

 • Tænder dine hue-lyskilder, når der registreres bevægelse

  Opret forbindelse mellem Philips Hue-bevægelsessensoren og din Philips Hue-bro ved hjælp af Philips Hue-app'en. Så tænder den automatisk dine Philips Hue-lys, når du går ind i et rum. Perfekt til badeværelset, entréen, kælderen eller garagen. I app'en kan du vælge, hvilken scene eller lysindstilling der skal udløses når der registreres bevægelse. Når der ikke længere registreres bevægelse slukkes lyset automatisk.

 • Tænder automatisk et diskret natlys

  Det er muligt at indstille forskellige lysindstillinger for dag og nat. I løbet af dagen kan sensoren tænde klart hvidt lys, så du bedre kan se. Om natten kan den tænde et blidt natlys, når du eller dit barn står ud af sengen. Netop nok til at hjælpe med at navigere i mørket uden at resten af familien vågner.

 • Tænder kun lyset, når det er nødvendigt

  Takket være en integreret lyssensor tændes dine lyskilder kun, når det er nødvendigt. Du kan nemt ændre lysfølsomheden i Philips hue-appen, så sensoren kun udløses, når du har brug for ekstra lys. Bevægelsessensoren hjælper dig også med at spare på energien ved automatisk at slukke lyset i områder, der er ikke bliver benyttet. Når der ikke længere registreres bevægelse, dæmpes lyset, indtil det automatisk slukkes efter et bestemt tidsrum.

 • Ingen ledninger, så du kan placere den hvor som helst i hjemmet

  Bevægelsessensoren er batteridrevet, så den er helt trådløs og nem at installere hvor som helst i hjemmet. Opsætningen klares på få minutter. Sæt den blot på en hylde eller et lille bord, eller monter den på en væg eller i loftet med den medfølgende skrue. Du kan endda fastgøre den på metaloverflader ved magnetisk kraft. Du kan justere registreringsvinklen ved at dreje sensoren i den ønskede retning.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i