-

Hvid atmosfære

  -

  Hvid atmosfære

  Lys til dine øjeblikke

  Tilføj et hvidt Philips hue-stemningsspot med perfekt pasform til dit Philips hue-system, og få glæde af varmt til koldt hvidt lys, der hjælper dig med alle dine aktiviteter i løbet af dagen. Tilslut det til Philips hue-broen, og betjen det på din måde. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hue Hvid atmosfære

Én pære, GU10, 5, 5 W 8718696598283 Find lignende produkter

Lys til dine øjeblikke

Fra solopgang til solnedgang

 • Varmt, hvidt til køligt, klart dagslys

  Find den rette stemning til ethvert øjeblik med et spektrum af smukt, naturligt hvidt lys. Brug app'en til at indstille en hvilken som helst nuance af hvidt lys, fra køligt, energigivende dagslys til afslappende, varmt hvidt lys. Tag styringen, og skab stemningen. Ikke alt for klart. Ikke alt for mørkt. Helt perfekt.

 • Vågn op stille og roligt til din personlige solopgang

  Gør din søvnrutine lettere, og vågn stille og roligt op til en frisk start hver dag. Philips hue hjælper dig med at komme ud af sengen på en behagelig måde. Den gradvist stigende lysintensitet giver dig en følelse af, at du vågner op naturligt sammen med sollyset – snarere end den bratte opvågning ved et vækkeur, der ringer.

 • Gør dig klar til dagen

  Spring morgenkaffen over, og gør dig klar til dagen med køligt, klart hvidt dagslys, der hjælper dig til at få energi i krop og sind. Perfekt til de øjeblikke, hvor du har brug for en kickstart, eller når dine batterier er ved at løbe tør.

 • Læs en god bog

  Fortab dig i dine foretrukne romaner i flere timer med Philips hue. Det giver dig det rette, hvide lys til en perfekt læsestund.

 • Slap af med varmt, hvidt lys

  Læg fødderne op, og slap af med et blødt skær af hvidt lys til den perfekte afslutning på dagen. Afslappende hvidt lys hjælper dig med at slappe af om aftenen og sove bedre om natten.

 • Hold fokus

  Hold fokus med finjusteret, klart hvidt lys. Den bedste måde at få tingene gjort hurtigt og effektivt uden forstyrrelser, uanset om du studerer til en eksamen, arbejder hjemmefra, eller finder det tøj, som klæder dig bedst.

 • Tilslut op til 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan tilslutte op til 50 lyskilder til Philips hue-broen (medfølger ikke). Begynd blot med et af de tilgængelige startsæt eller en enkelt bro, og tilføj Philips hue-produkter. Herefter kan du med et fingerstrøg betjene lyset med den intuitive Philips hue-app til iOS- og Android-enheder. Philips hue er baseret på ZigBee, en strømbesparende og driftssikker teknologi til betjening af lyset. Nye funktioner og forbedringer føjes konstant til systemet. Både software og firmware til dit Philips hue-produkt opdateres trådløst og problemfrit.

 • Designet til at passe perfekt som en standard GU-10-spot

  Philips hue GU-10-lyskilden (hvid atmosfære) er designet som en perfekt eftermonteringsløsning, der harmonerer perfekt med dine eksisterende spotlysarmaturer. Den er derfor et smart og energibesparende alternativ til traditionelle halogenspots.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i