Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696598474/8718696598474_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED

  Kerte

  Én kerte, tre lysindstillinger

  Indimellem får man lyst til at ændre stemningen i omgivelserne, så det passer til det, man foretager sig. Med en Philips SceneSwitch LED-lyskilde kan du let ændre indstillingen med din eksisterende kontakt. Der er ikke behov for en dæmper eller yderligere installation. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 99,95

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Kerte

5, 5 W - 4 W - 2 W (40 W), E14, Varm hvid, Kan ikke dæmpes 8718696598474 Find lignende produkter

Én kerte, tre lysindstillinger

Fungerer sammen med din aktuelle kontakt

 • Lyskilden kan huske din sidste indstilling

  Denne SceneSwitch-lyskilde har en indbygget hukommelseschip, som husker din sidste lysindstilling, hvis kontakten er slukket i mere end 6 sekunder. Hvis du ikke skifter mellem aktiviteter så ofte, er lyset i din foretrukne tilstand, når du tænder det igen.

 • Høj farvegengivelse (CRI > 80) for levende farver

  Farvegengivelsesindekset (CRI) bruges til at beskrive effekten af en lyskilde på farve. Naturligt udendørs lys har en CRI på 100 og anvendes som standard i forhold til andre lyskilder. CRI for LED-lyskilder fra Philips er altid over 80, hvilket er tæt på solens værdi, og reflekterer farver ægte og naturligt.

 • Intet behov for lysdæmper eller ekstra installation

  Leverer en række fantastiske lysscener fra første brug, som passer til dine forskellige behov og humørskift. Intelligensen sidder i selve lyskilden, så der er ikke behov for lysdæmper eller andre ekstra installationer. Du skal blot udskifte lyskilden med denne SceneSwitch-lyskilde, så kan du skifte mellem forskellige scener ved et tryk på din eksisterende vægkontakt. Med en minimal indsats kan du nyde maksimal komfort. Nu kan du nemt ændre atmosfæren alt efter, hvad du laver, og hvilket humør du er i.

 • Gendan lyskilden til fabriksindstillingerne

  Hvis du bruger flere lyskilder, og de ikke længere er synkroniseret, skal du blot trykke to gange på kontakten (slukke den og tænde den igen inden for 1 sekund) for at gendanne lyskilderne til fabriksindstillingerne.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig selv ind og sparer penge år efter år. Så skær ned på elregingen, og kom i gang med at spare allerede nu.

 • Tre lysindstillinger fra 2700 K til 2500 K til 2200 K

  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet kelvin (K). Lyskilder med en lav kelvin-værdi giver et varmt og hyggeligt lys, mens dem med højere kelvin-værdi giver et mere energigivende lys. Disse nye SceneSwitch-lyskilder gør det muligt at skifte fra funktionel belysning til naturligt lys og til et hyggeligt, varmt og dæmpet lys. Lysniveauet kan ændres fra 100 % til 40 % til 10 %. Nu kan du nemt tilpasse rummet til en lang række opgaver eller efter dit humør.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i