Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900821567/8727900821567_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Halogen

  Halogenspot

  Imponerende effektbelysning

  Philips Halogen-spots udsender justerbart halogenlys i naturlige og strålende nuancer. Disse halogenlamper er designet til at udsende fokuserede lysstråler, der skaber klare effekter i dit hjem. Alle halogenspots fra Philips kan dæmpes helt. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Halogen Halogenspot

18 W (22 W), GU10, Varm hvid, Kan dæmpes 8727900821567 Find lignende produkter

Imponerende effektbelysning

Til dekorative lysstråleeffekter

 • Dekorativ effektbelysning

  Dekorativ effektbelysning

  Dette spot fra Philips er designet til at udsende en fokuseret og klar lysstråle. Brug den til at fremhæve særlige dele af dit hjem, eller kombiner flere spots til mere generel belysning af hjemmet.

 • Kan dæmpes

  Kan dæmpes

  Du styrer lysniveauet. Denne Philips-halogenlyskilde kan dæmpes med alle lysdæmpere, og den kan justeres fra klart, strålende lys til et varmt og hyggeligt skær.

 • Dobbelt så lang levetid som en traditionel pære

  Dobbelt så lang levetid som en traditionel pære

  Denne lyskilde varer dobbelt så længe som en almindelig pære. Så den erstatter to lyskilder til en lavere pris og med mindre besvær. Levetiden er baseret på en gennemsnitlig anvendelse på 2,7 timer pr. dag eller 1.000 timer om året.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i