Master Softone dimmable

Energibesparende pære

  Master Softone dimmable

  Energibesparende pære

  Uovertruffen dæmpbar komfort / design og ydeevne

  Denne energibesparende lyskilde kombinerer muligheden for lysdæmpning til 1 % med uovertruffen ydeevne (længere levetid, holdbar tænd/sluk-knap), blødt, varmt lys og et traditionelt pæredesign, så du får en varm fornemmelse af at spare penge de næste 20 år på en smuk måde. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Master Softone dimmable Energibesparende pære

20 W, Varm hvid, E27-sokkel 872790082523700 Find lignende produkter

Uovertruffen dæmpbar komfort / design og ydeevne

Dæmpbar, lang levetid, atmosfære og ydeevne

 • Dæmpbar ned til 5 %

  Designet, så lys kan dæmpes perfekt og skabe den rigtige stemning til alle aktiviteter lige fra en afslappet til en aktiv atmosfære.

 • Sparer op til 80 % penge og energi

  Denne pære sparer penge og op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Den tjener sig selv ind og sparer penge år efter år. Så skær ned på elregningen, og kom i gang med at spare allerede nu.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i