Econic

  Reflektor

  Avanceret LED-lys

  Bliv i stand til at præstere bedre i dine daglige indendørs aktiviteter på den mest miljøvenlige måde. Econic LED-lamper giver hurtigt funktionelt lys og sparer samtidig energi takket være den avancerede LED-teknologi. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Econic Reflektor

3 W (35 W), GU10, Hvid 872790084492400 Find lignende produkter

Avanceret LED-lys

Perfekt kombination af funktionelt lys og maksimalt

 • CO2-udledning

  Sparepærer reducerer mængden af energi, der forbruges i dit hjem, hvilket ikke kun giver en mindre el-regning, men også en reduceret CO2-udledning i miljøet. Sammen kan vi gøre denne verden til et bedre sted for os alle.

 • Spar på energien, allerede når du tænder på kontakten

  Alle sparepærer fra Philips sparer på energien, fra det øjeblik du tænder på kontakten. Gennem deres levetid forbruger de færre Kw, og derfor giver de også en mindre el-regning. Energibesparelsen afhænger af typen af pærer og teknologien.

 • Energibesparelse på op til 90% med det samme

  Når du skifter til Philips LED-pærer, opnår du med det samme en energibesparelse på op til 90% uden at gå på kompromis med lysudbytte og -kvalitet.

 • Vores LED-teknologi giver pærerne en levetid på mindst 15.000 timer

  I gennemsnit har vi vores pærer tændt 2,7 timer om dagen og 1.000 timer om året. Det faktiske antal timer, vi har dem tændt, afhænger af årstiden (vinter/sommer), vejrforhold (solskin/regnvejr), og i hvilket rum pæren benyttes (badeværelse / stue). Denne LED-pære har en levetid på mindst 15.000 timer eller 15 år.

 • Kan bruges i alle rum og er nem at genbruge

  LED-pærer indeholder absolut ingen skadelige stoffer, hvilket gør dem anvendelige i alle rum og nemme at genbruge.

 • Du kan regne med, hvad der står på emballagen fra Philips

  Hos Philips holder vi, hvad vi lover mht. pærernes ydeevne. Du kan regne med, hvad der står på emballagen fra Philips vedr. lysudbytte, levetid og wattforbrug i forhold til glødepærer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i