Energy Saver Energibesparende spotpære

8 W (32 W), GX53-sokkel, Varm hvid 8727900850871 Find similar products
 • Energibesparende teknologi i en justerbar lyskilde

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900850871/8727900850871_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Energy Saver

  Energibesparende spotpære

  8727900850871 Find similar products

  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sørger for, at du får en mindre elregning. Dette spot med lavt energiforbrug og forlænget levetid er den helt perfekte og langtidsholdbare erstatning for belysning med halogen- eller glødepærer. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Energibesparende teknologi i en justerbar lyskilde

Høj lyskvalitet

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 6 år

  Lang levetid - holder op til 6 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 6 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

See all Specifications

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.

 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Recently viewed products

You might be interested in