Tornado Automatic

Energisparepære med spiralsokkel

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900857658/8727900857658_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Tornado Automatic

  Energisparepære med spiralsokkel

  Højtydende lyssensor

  Med den automatiske lyssensor udsender denne energibesparende pære fra Philips klart lys lige der, hvor der er behov for det selv ved anvendelse udendørs. Den har et lavt energiforbrug, passer næsten alle steder og sparer både energi og penge i op til 10 år. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tornado Automatic Energisparepære med spiralsokkel

15 W (70 W), E27-sokkel, Varm hvid 8727900857658 Find lignende produkter

Højtydende lyssensor

Tændes automatisk om natten

 • Enestående lysstyrke og effektivitet

  Enestående lysstyrke og effektivitet

  Øget lysstyrke hænger normalt sammen med øget energiforbrug, men med energibesparende pærer fra Philips kan du nyde godt af perfekt, klart og energigivende lys, samtidigt med at du sparer både energi og penge. Perfekt til (hjemme)arbejdspladsen og andre steder, der kræver ekstra belysning.

 • Tændes automatisk

  Tændes automatisk

  Den indbyggede automatiske lyssensor gør denne lyspære ekstra enkel i brug, og den er ideel til steder, der skal være sikre at bevæge sig ind på på et øjeblik.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 10 år

  Lang levetid - holder op til 10 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 10 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i