Tornado

  Energisparepære med spiralsokkel

  Knap til Automatisk-tilstand om natten

  Tornado er Philips' nyeste og mest kraftfulde energibesparende lyskilde. Denne fantastiske lille energisparepære er superkompakt, giver mere lys og sparer op til 85 % energi. Og det smukke er, at den passer til næsten alle lamper i dit hjem! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tornado Energisparepære med spiralsokkel

15 W (70 W), Normal sokkel, Køligt dagslys 872790085765800 Find lignende produkter

Knap til Automatisk-tilstand om natten

Bekvemmelig udendørs belysning med dag/nat sensor

 • Sikkerhed i hjemmet med belysning via automatisk sensor

  Se eller bliv set i mørket, og gør dit hjem sikrere. Det intelligente lys tændes, når det bliver mørk, så du modtages med lys, når du kommer hjem, eller kan bruges til at holde uvelkomne fremmede på afstand.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i