Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900886603/8727900886603_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Tornado

  Kompakte fluorescerende spiralpærer

  Øjeblikkeligt lys

  Tornado har enestående lysstyrke og får dine farver til at fremstå mere levende. Denne lyskilde fra Philips tænder øjeblikkeligt og passer ind overalt takket være det kompakte design. Du sparer penge i op til 8 år* * i forhold til en traditionel pære Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tornado Kompakte fluorescerende spiralpærer

32 W (145 W), E27, Køligt dagslys, Kan ikke dæmpes 8727900886603 Find lignende produkter

Øjeblikkeligt lys

Øjeblikkeligt klart lys

 • Lang levetid - holder op til 8 år

  Lang levetid - holder op til 8 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 8 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

Se alle specifikationer

Eco Passport – vores oversigt over miljøvenlige produktspecifikationer

Philips tænker på miljøet og samfundet som helhed og støtter kraftigt op om miljøvenligt design af produkter.

 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i