LivingWhites

Energisparepære med spiralsokkel

  LivingWhites

  Energisparepære med spiralsokkel

  Dæmpbart lys lige ved hånden

  Træt af belysning med kun én indstilling? Vælg Philips LivingWhites energibesparende pærer, så du får mulighed for at dæmpe dine lamper med LivingWhites fjernbetjeningen (følger med startpakken). Desuden giver disse pærer en besparelse på op til 80 % både energimæssigt og økonomisk. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LivingWhites Energisparepære med spiralsokkel

20 W (87 W), E27-sokkel, Varm hvid, Startpakke 8727900926187 Find lignende produkter

Dæmpbart lys lige ved hånden

Skab den atmosfære, du har lyst til

 • Dæmpning uden en væglysdæmper

  Dæmpning uden en væglysdæmper

  Du kan dæmpe LivingWhites-pæren med en LivingWhites- eller en LivingAmbiance-fjernbetjening. Enhver Philips-fjernbetjening med SmartLink-mærket kan dæmpe denne pære.

 • Sparer op til 80 % energi

  Sparer op til 80 % energi

  Denne pære bruger op til 80 % mindre energi end traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

 • Lang levetid - holder op til 10 år

  Lang levetid - holder op til 10 år

  Energibesparende pærer fra Philips er designet til at holde. Med en levetid på op til 10 år undgår du besværet og omkostningerne ved udskiftning af pærer hele tiden, og samtidig sparer du energi år efter år.

 • Tilslut en hvilken som helst lampe med almindelig hvid lyskilde til en LivingAmbiance fjernbetjening

  Tilslut LivingWhites-kontrolstikket til stikkontakten, og lampen vil fungere med andre LivingAmbiance-produkter. Dette giver dig mulighed for at betjene en lampe, du allerede har i hjemmet, med en LivingAmbiance-fjernbetjening og for at tilslutte den til andre LivingAmbiance-produkter. Du kan nu gøre din egen lampe til en del af systemet! Bemærk: Lampen, du tilslutter til LivingWhites-stikket må ikke have en berøringslysdæmper.

Se alle specifikationer
 • Hvis lyskilden knuses, vil det efter al sandsynlighed ikke påvirke dit helbred. Hvis en lyskilde knuses, skal lokalet udluftes i 30 minutter, og delene skal fjernes (gerne ved brug af handsker). Læg delene i en plastikpose, og indlever den på dit lokale genbrugscenter. Benyt ikke støvsuger.
 • * Kompakte fluorescerende lyskilder skal håndteres som specialaffald og skal indleveres på genbrugscentre af hensyn til genanvendelse. Den europæiske belysningsbranche har oprettet en infrastruktur, som er i stand til at håndtere genbrug af kviksølv, øvrige materialer, glas, m.v.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i