Trådløs In.Sight HD-babyalarm

  Altid tæt på din baby

  Den trådløse HD-babyalarm Philips In.Sight gør det muligt at se og høre dit barn fra din smartphone/tablet. Se dit barn i krystalklar HD-kvalitet, og med nattesyn kan du endda holde øje med dit barn i mørke. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Trådløs In.Sight HD-babyalarm

Hold øje, uanset hvor du er, Lyt og tal, nattesyn, Til smartphone, tablet, Med teknik fra iVideon B120S/10 Find lignende produkter

Altid tæt på din baby

Se det overalt via din smartphone/tablet

 • Video krypteret for at få sikker forbindelse

  Video krypteret for at få sikker forbindelse

  Den trådløse In.Sight-babyalarm bruger en meget sikker kryptering for at beskytte dit privatliv på alle tidspunkter. Den trådløse In.Sight-alarm bruger en unik krypteringsnøgle, hver gang den opretter forbindelse, så du får en meget sikker forbindelse, hver gang du ser på dine kære små.

 • Nattesynstilstand gør det muligt at se dit barn klart i mørke

  Nattesynstilstand gør det muligt at se dit barn klart i mørke

  Nattesynstilstand gør det muligt at se dit barns dejlige ansigt i mørke. Infrarødt lys tændes, så alarmen kan opfange tydelig video i sort/hvid, når det er mørkt. Nattesynstilstanden slås automatisk til og fra, eller du kan justere det manuelt.

 • Wi-Fi-babyalarm til placering overalt i hjemmet

  Få fuldstændig ro i sindet med den trådløse In.Sight-babyalarm. Den opretter forbindelse til Wi-Fi 802.11 bgn-netværk. Placer alarmen inde på børneværelset, så kan du se og høre dit barn på dine smartphones, uanset hvor du er.

 • Hør din baby hele tiden, også når telefonen er låst

  Den trådløse In.Sight HD-babyalarm streamer lyd hele tiden, også når dine smartphones er låst, eller du docker eller oplader dem.

 • Nem opsætning af Wi-Fi-babyalarmen via QR-koden

  Opsætningen er enkel med app'en. App'en vil generere en QR-kode til dine Wi-Fi-indstillinger derhjemme. Med QR-koden parres overvågningsenheden automatisk med dit Wi-Fi-netværk, nemt og med det samme.

 • Strømkabler og alarm er fri for PVC og BFR

  Den trådløse In.Sight HD-babyalarm indeholder ikke bromineret flammehæmmer og polyvinylklorid (PVC). Den overholder de strenge sikkerhedsstandarder for spædbørnsredskaber og er absolut babyegnet, sikker og miljøvenlig.

 • Tal med barnet med det samme via smartphones

  Med den trådløse In.Sight HD-babyalarm kan du tale med dit barn når som helst. Du skal blot trykke på "tal" på din smartphone og synge en vuggevise for hende. Se, at hun falder i søvn til lyden af din beroligende stemme.

 • Del alarmer med andre smartphone-brugere

  Del alarmer med din ægtefælle, familie, venner og endda babysitteren. App'en gør det muligt at dele hver alarm med to andre brugere, så de også får adgang til live-videoer og -lyd via deres smartphones. Du kan endda opgradere app'en og dele alarmen med op til 16 brugere.

 • Telefonvarsler, når skærm registrerer støj/bevægelse

  Det er umuligt at forudsige, hvornår der kan ske noget med dit barn. Den trådløse In.Sight HD-babyalarm holder konstant øje med justerbar registrering af støj og bevægelse. Du får besked, hvis den opfanger støj eller bevægelse. Du kan modtage automatiske push-notifikationer på dine smartphones, når alarmen registrerer bevægelse eller støj.

 • Overvågning i realtid med temperatur- og luftfugtighedssensor

  Temperatur- og luftfugtighedssensorerne på den trådløse In.Sight HD-babyalarm viser temperatur- og luftfugtighedsniveauet på din smartphone. Luftfugtighedssensoren måler luftfugtighedsniveauet og registrerer f.eks. tør luft, der kan irritere barnets hals. App'en kan endda give dig besked, hvis temperaturen er for høj/lav.

Se alle specifikationer
 • Visning af live video over dit Wi-Fi-hjemmenetværk ved hjælp af In.Sight trådløs hjemmeovervågning er frit og ubegrænset. Visning af live video via fjernadgang (enten over et eksternt Wi-Fi-netværk eller et 3G-netværk) er også frit for antal afspilninger, men der gælder en grænse på 5 minutter pr. afspilning.
 • Længere afspilningstider via fjernadgang og andre førsteklasses funktioner kan købes i App Store. Disse betingelser kan ændres uden varsel.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i