BD-RE

  5x større og bedre end DVD

  Blu-ray-diske er det største fremskridt inden for optiske medier siden DVD'en. Med fem gange større kapacitet end på en DVD kan du nu optage high definition-video på én enkelt højkapacitetsdisk hurtigt og nemt. BD-RE kan overskrives igen og igen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

BD-RE

25 GB / 135 min. Single Layer, 2 x BE2S2B10F/00 Find lignende produkter

5x større og bedre end DVD

Lagrer 25 GB eller 135 minutters HD-video

 • 25 GB på én disk = 5x større kapacitet end på en DVD

  Blu-ray er det mest avancerede optiske diskformat med høj kapacitet nogensinde. Takket være de store fremskridt inden for BD-laserteknologi, kan du lagre op til 25 GB på en enkelt disk. Det er fem gange mere end på de eksisterende (Single Layer) DVD'er.

 • Superhøje optagelseshastigheder på op til 9 MB per sekund.

  Deres 1 til 2x optagelseshastigheder giver mulighed for at skrive ved en hastighed på mellem 4,5 og 9MB per sekund, så skrivningen tager mindre tid.

 • Lagrer 135 minutters High Definition-video

  For at kunne holde trit med video med høj opløsning, der stiger i popularitet, giver Single Layer Blu-raydiske dig en lagerkapacitet på op til 135 minutters HD-video. Hvis du optager i normal DVD-kvalitet, kan du lagre mere end 5,5 times video.

 • Ektra stærk coating beskytter disken

  Blu-ray-diske fra Philips er udstyret med et beskyttelseslag, der er i særklasse med hensyn til modstandsdygtighed og ensartethed, og det beskytter de vigtige skrivbare lag på disken. Laget påføres ved anvendelse af Vacuum-Bonding-teknologi, der giver en ensartet materialetykkelse på 100 µm. Disken kan modstå intens brug, fingeraftryk, ridser og snavs, uden at det er nødvendigt med en beskyttende kampsel. Blu-ray-diske fra Philips er langt bedre end standard- CD'er og -DVD'er.

 • Præcise matricer garanterer overlegen kvalitet

  Blu-ray-diske fra Philips produceres ved hjælp af en unik proces, der er udviklet af Philips, hvori det nyeste Deep UV Mastering-udstyr anvendes til at producere matricer, der anvendes til sprøjtestøbning af BD-diske. Philips kontrollerer alle aspekter af produktionsprocessen under samme tag. Resultatet er enestående reproducerbarhed og kvalitet.

 • Systemet til fejlkorrektion sikrer skrivning og afspilning

  Blu-ray-diske indeholder et avanceret system til fejlkorrektion, der er meget mere effektivt end i CD'er og DVD'er, hvilket giver maksimal beskyttelse af dine data og dit videomateriale.

 • Stabile uorganiske skrivbare lag sikrer pålideligheden

  De skrivbare lag fremstilles af meget stabile organiske lag, som ikke påvirkes af lys, hvilket giver disken en lang levetid. Denne type uorganiske skrivbare lag er en betydelig forbedring i forhold til de organiske lag, der p.t. anvendes til genskrivbare CD'er og DVD'er. Denne type lag giver også disken en længere levetid og sikrer en mere stabil drift.

 • kompatible med alle Blu-ray-diskenheder

  Blu-ray-diske fra Philips er fremstillet til at kunne anvendes ved forskellige brændereffekter og er blevet certificeret til at overholde de høje specifikationsstandarder, der er udformet af Blu-ray Disc Association (BDA). Det betyder, at de er kompatible med BD-drev og -brændere af alle mærker. For at opnå de bedste resultater, anbefaler Philips TripleWriter™ Blu-ray drive fra Philips til PC'er og BD Video Recorder fra Philips til videoer.

 • Nemt med træk-og-slip uden at spilde tid på præformatering

  Blu-ray diske fra Philips gør det nemt med træk-og-slip umiddelbart, uden at det er nødvendigt at formatere. Det specielle UDF 2.5-filsystem gør det nemmere og hurtigere end nogensinde at flytte datafiler og HD-videomateriale.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i