• KA
  • KA

  Bodygroom series 1000

  Vandtæt Bodygroomer

  Skånsom mod huden ved kropsbarbering

  Philips Bodygroom series 1000 beskytter huden, når du trimmer dine kropshår. Det er almindeligt med irritation og knopper ved barbering af kroppen, også selv om huden ikke er sart. Men Philips Bodygroom series 1000 er designet til at være skånsom, også når du trimmer de sarteste områder på kroppen. Føl dig frisk og velplejet uden røde knopper eller irriteret hud! Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 249,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Bodygroom series 1000 Vandtæt Bodygroomer

Hudvenligt skærenhed og trimmerkamme, Trimmerkam på 3 mm medfølger, 100 % vandtæt, AA-batteri medfølger BG105/10 Find lignende produkter

Skånsom mod huden ved kropsbarbering

Selv i følsomme områder

 • Skærenheden kommer aldrig i direkte kontakt med huden

  Skærenheden kommer aldrig i direkte kontakt med huden

  Philips Bodygroomer serie 1000 har et unikt design, som beskytter huden, når du trimmer kropsbehåringen. Du kan trygt og sikkert bruge Philip Bodygroomer på kroppens mest følsomme områder, som f.eks. intimbarbering. Trim håret helt ned til 0,5 mm uden at udsætte huden for direkte kontakt med bladet.

 • Trimmer forskellige hårlængder

  Trimmer forskellige hårlængder

  Denne trimmer er designet til at trimme både bagud og forud og gør det muligt at opfange og klippe hår, selvom de vokser i forskellige retninger.

 • Indeholder et AA-batteri, op til 2 måneders brug

  Indeholder et AA-batteri, op til 2 måneders brug

  Ledningsfri brug takket være AA-batteri. For optimal ydeevne med op til to måneders brug skal du bruge Philips alkali AA-batterier. Batteriets ydeevne og holdbarhed kan variere afhængig af hårtype og brugshyppighed.

 • 100 % vandtæt til brug i badet og for nem rengøring

  100 % vandtæt til brug i badet og for nem rengøring

  Behagelig trimning og barbering, i eller under bruseren, på våd eller tør hud. Nem rengøring af trimmeren under vandhanen.

 • Strop til ophængning, nem opbevaring

  Strop til ophængning, nem opbevaring

  Philips Bodygroomer serie 1000 har et øje i den ene ende, så du nemt kan hænge den i brusekabinen eller andet sted, så den altid er lige ved hånden.

 • 2 års garanti, olie ikke nødvendig

  2 års garanti, olie ikke nødvendig

  Alle Philips Bodygroomers leveres med to års garanti over hele verden. Vores trimmere er designet til at holde. Du behøver ikke udskifte eller smøre bladet i Bodygroomer serie 1000.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i