Lumea Essential

  IPL - langtidsholdbar hårfjerning til hele kroppen

  Lumea IPL Essential - glat og hårfri hud i op til 8 uger!

  Philips Lumea IPL Essential er en lille og brugervenlig IPL-løsning til både ansigt og krop. IPL (Intense Pulsed Light) reducerer hårvæksten med op til 75 % allerede efter fire behandlinger. For et langvarigt resultat bør behandlingen gentages hver fjerde til hver ottende uge. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 2.199,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lumea Essential IPL - langtidsholdbar hårfjerning til hele kroppen

Hårfri hud i op til 8 uger, Undgå irriteret hud, 16 min. behandlingstid for begge ben, Helkropsløsning BRI861/00 Find lignende produkter

Lumea IPL Essential - glat og hårfri hud i op til 8 uger!

 • IPL-teknologi til sikker hjemmebrug

  IPL-teknologi til sikker hjemmebrug

  I Philips Lumea anvendes en innovativ lysbaseret teknologi kaldet IPL (Intense Pulsed Light) – samme teknologi som den, der anvendes på de professionelle skønhedsklinikker. Philips har taget denne teknologi til sig og tilpasset den til sikker brug i hjemmet. Philips har arbejdet tæt sammen med hudplejeeksperter for at udvikle IPL til hjemmebrug. Vi har forsket i IPL-teknologien i mere end 10 år sammen med mere end 2.000 kvinder for at kunne præsentere IPL til sikker og effektiv hjemmebrug.

 • Lysimpulser hæmmer hårsækkenes vækst

  Lysimpulser hæmmer hårsækkenes vækst

  Lysimpulserne i Philips Lumea er ikke lige så stærke som dem, der anvendes på klinikkerne. Det betyder, at metoden ikke fjerner håret permanent, og at den derfor skal gentages med jævne mellemrum. Philips Lumea afgiver lette lysimpulser mod hårrødderne. Lyset absorberes af melaninet (pigmentet) i håret og omdannes til lysenergi (varme). Varmen stimulerer hårsækken til at gå ind i en hvilefase. Resultatet bliver, at håret falder af og genvækst forhindres. Det bevirker, at mængden af hår, som vokser ud, gradvist formindskes. Du bør gentage behandlingen hver fjerde til hver ottende uge for at forhindre, at hårrødderne begynder at producere hårstrå igen.

 • Klinisk dokumenteret effekt

  Klinisk dokumenteret effekt

  Philips har forsket i IPL-teknologien i mere end 20 år, og vi er stolte over at kunne tilbyde IPL-teknologien til sikker brug i hjemmet. Kliniske tests viser, at Lumea IPL reducerer hårvæksten med mere end 75 % allerede efter den fjerde behandling. Hvis du gentager behandlingen (hver fjerde til hver ottende uge alt efter individuel hårvækst), holder benene sig glatte og hårfri i op til otte uger. Du kan forstørre billedet ved at klikke på det i billedgalleriet øverst på siden. Du kan i ro og mag prøve dette produkt i 120 dage. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage. Philips 120 dages garanti gælder, uanset hvor du vælger at købe dit produkt, men du skal henvende dig til Philips for at udnytte den. Kontakt Philips kundetjeneste for mere information.

 • Velegnede hår- og hudtyper

  Velegnede hår- og hudtyper

  Philips Lumea er effektiv til (naturligt) mørkblondt, brunt og sort hår. Som med andre lysimpulsbaserede behandlinger afhænger effekten af hårets indhold af melanin. Melanin er det farvepigment i håret, som absorberer IPL. Behandling med lysimpulser er ikke effektivt i lysblondt, hvidt/gråt og rødt hår, fordi hårstråene i disse farver ikke indeholder tilstrækkeligt meget melanin. IPL-behandling er heller ikke velegnet til personer, som fra naturens side har en mørk hudtone. I oversigten over hud- og hårtyper kan du se, hvilken lysintensitet der er bedst for dig, samt om hårfjerning med IPL er effektivt på netop din hud- og hårtype.

 • Anvendelsesområder

  Anvendelsesområder

  Lumea IPL kan trygt anvendes til hårfjerning i ansigtet (overlæbe, hage, kinder, bakkenbarter) og på hele kroppen, inklusive ben, armhuler, bikinilinje, underliv, mave og arme.

 • Hudtonesensor for ekstra sikkerhed

  Hudtonesensor for ekstra sikkerhed

  Den indbyggede hudtonesensor måler hudtonen på den overflade, der skal behandles. Er hudtonen for mørk, stopper lysimpulserne automatisk.

 • 5 intensitetsniveauer

  5 intensitetsniveauer

  Lumea Essential har fem justerbare lysenergiindstillinger for at garantere en skånsom, men effektiv behandling. Ved korrekt brug er Philips Lumeas IPL-behandling sikker og skånsom, også på sart hud og følsomme kropsområder.

 • 25 % hurtigere, kortere behandlingstid*

  25 % hurtigere, kortere behandlingstid*

  Større vindue med optimeret design giver hurtigere behandling og større synlighed*

 • Skånsom behandling

  Skånsom behandling

  Anvendes Lumea Essential korrekt, er metoden skånsom mod huden. Philips Lumea må ikke anvendes på skadet hud, eller hvis du har en hudallergi mod lys. Tager du medicin, som øger hudens lysfølsomhed, skal du rådføre dig med din læge inden brug. Anvend ikke IPL hårfjerning i nærheden af piercinger eller tatoveringer. Din hud vil altid være mere følsom umiddelbart efter en IPL-behandling. Vent derfor 1-2 dage, før du udsætter behandlede områder for sol.

 • Glatte ben i et snuptag med "Slide & Flash"

  Glatte ben i et snuptag med "Slide & Flash"

  Med indstillingen ”Slide & Flash” holder du behandlingsknappen inde og trækker behandlingsvinduet hen over huden. Funktionen gør, at behandlingen bliver både hurtigere og nemmere.

 • Ingen ekstra pærer eller andet tilbehør kræves

  Ingen ekstra pærer eller andet tilbehør kræves

  Lumea IPL leveres startklar. Du behøver hverken at tilkøbe ekstra pærer, gel eller andre former for tilbehør.

Se alle specifikationer
 • I forhold til SC1981, SC1982, SC1983 og SC1984

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i