Personlig pleje
Hårfjerning
Ladyshavere
Elektrisk Ladyshaver, våd og tør

SatinShave Prestige Hurtigt glat hud hver dag, 4 tilbehørsdele

Dobbelte skæreblade, Bevægeligt barberhoved, Bløde puder modvirker hudirritation, 5 tilbehørsdele BRL170/00 Find lignende produkter
 • Tæt barbering med mindre hudirritation

  • iF Design Award 2016

  SatinShave Prestige

  Hurtigt glat hud hver dag, 4 tilbehørsdele

  BRL170/00 Find lignende produkter

  Med Philips SatinShave Prestige får du glatte og hårfri ben på ingen tid. De beskyttende puder omkring bladene og det patenterede skjold rundt om skæreelementerne gør, at barberbladene aldrig kommer i direkte kontakt med huden, hvilket beskytter huden, uden at der bliver gået på kompromis med resultatet. Dobbelte skæreblade og en ny barberteknologi giver den tætteste barbering nogensinde. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 699,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Tæt barbering med mindre hudirritation

fra vores mest avancerede barberingssystem

 • Vores mest avancerede system til barbering

  Vores mest avancerede system til barbering

  Skærebladene i Philips Ladyshave Prestige er fleksible og buede. Det gør, at de er 75 % mere effektive og 35 % skarpere end traditionelle Ladyshave-blade*. Under det beskyttende skjold følger skærebladene dine konturer og giver vores bedste og tætteste barbering nogensinde.

 • Det unikke, bevægelige barberhoved gør det let at barbere alle steder på kroppen

  Det unikke, bevægelige barberhoved gør det let at barbere alle steder på kroppen

  Barberhovedet på denne model er fleksibelt og bevæger sig i forskellige retninger. Det gør, at det følger konturerne på din krop og gør en tæt barbering mulig, også i mere vanskelige områder som f.eks. ankler, armhuler og bikinilinje.

 • Bløde komfortpuder forhindrer irriteret hud ved barbering

  Bløde komfortpuder forhindrer irriteret hud ved barbering

  Philips Ladyshave har beskyttende puder omkring bladene, hvilket gør, at barberbladene aldrig kommer i direkte kontakt med huden. Hovedet på Philips Ladyshave følger din krops kurver og konturer, så du får en optimal, tæt barbering uden hudirritation og snitsår.

 • Perleformede trimmekamme

  Perleformede trimmekamme

  De afrundede, perleformede trimmekamme foran og bagved skærebladet gør, at barbermaskinen glider jævnt hen over huden, forhindrer snitsår og rifter og giver en hudvenlig barbering.

 • Kan anvendes under bruseren

  Kan anvendes under bruseren

  Når du barberer dig under bruseren, åbner porerne sig på grund af det varme vand. Det gør, at du får en ekstra tæt barbering og et ekstra glat resultat. Håndtaget er fremstillet i et skridsikkert, grebsvenligt materiale, der er perfekt til både tør- og vådbarbering.

 • Batteriindikator

  Batteriindikator

  En batteriindikator viser tydeligt, når barbermaskinen skal oplades, og når batteriet er fuldt opladet.

 • Ergonomisk S-formet håndtag

  Ergonomisk S-formet håndtag

  Ladyshaverens S-formede håndtag er ergonomisk designet og gør, at den ligger godt i hånden. Designet gør, at ladyshaveren er nem at anvende, når du barberer dig under bruseren eller på mere svært tilgængelige steder på kroppen.

 • Hurtig-opladning

  Hurtig-opladning

  Med denne funktion risikerer du ikke pludselig at stå med en flad ladyshaver. På kun 5 minutter kan den hurtig-oplades, så der er batteritid nok til hele kroppen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i