Trådløs basestation

  Del oplevelsen af det opkoblede hjem

  En CPWBS054 trådløs basestation er din nøgle til at oprette et sikkert, pålideligt og hurtigt trådløst netværk. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Del oplevelsen af det opkoblede hjem

Hjertet i dit trådløse netværk

 • Software hjælper dig med at installere enheden på 3 minutter.

  Installationsguiden fører dig trinvis gennem processen og gør det muligt for almindelige PC-brugere at installere meget komplekst udstyr.

 • UPnP gør det muligt for forskellige enheder at kommunikere med hinanden.

  UPnP (Universal Plug and Play) refererer til en netværksprotokol, som giver forskellige enheder mulighed for at kommunikere med hinanden. Enheder, der kan afspille et bestemt indhold (billeder, lyd eller video), kan give sig til kende på netværket og oprette forbindelse til datalagre, der indeholder disse filer. Filer kan derefter udveksles og afspilles.

 • Hastighed på 54 megabit pr. sekund

  Hastigheden 54 Mbps (802.11g) er en 802.11g Wi-Fi-standard, der giver en høj dataoverførselskapacitet på 54 megabit pr. sekund. Den fungerer også på 2,4 GHz-frekvensbåndet og bruger en anden radioteknologi med henblik på at udnytte den samlede båndbredde.

 • Kan sluttes til alle WiFi-enheder

  WiFi-certificering sikrer, at du kan kommunikere med alle andre WiFi-produkter. WiFi-komiteen består af Philips, Microsoft, IBM, Dell og andre, der fastlægger branchestandarder.

 • Kan opgraderes over internet, så dit produkt hele tiden er up-to-date.

  Nye egenskaber, funktioner og medieformater downloades automatisk fra internettet via en bredbåndforbindelse lige ind i din enhed.

 • Avanceret sikkerhedssystem

  Trådløs sikkerhed i kraft af WiFi. I nogle situationer kan WAP, WEP eller Tkip være alt, hvad du behøver for at beskytte trådløse data. WEP findes i krypteringer på 40-bit (også kaldet 64-bit) eller 108-bit (også kaldet 128-bit). Da en kryptering på 108-bit giver en længere algoritme, som det tager længere tid at dekode, kan den give bedre sikkerhed end almindelig kryptering på 40-bit (64-bit).

 • Trådløs RF-kommunikation baseret på åben IEEE 802.11-standard.

  Wi-Fi standard betyder, at der ikke skal installeres ledninger mellem PC-enheder, PC-tilbehør og lyd/videoudstyr i forskellige rum.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i