Trådløs telefon med telefonsvarer

  Trådløs telefon med telefonsvarer

  Nyd udsigten

  Den trådløse telefon Philips D235 pakker lyd af høj kvalitet og et stort, tydeligt display ind i et elegant, ergonomisk design. Nyd de smarte, personlige tilstande, stor komfort og bekvemmelighed på en indbygget telefonsvarer – alt sammen i en let, håndfri stil. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Trådløs telefon med telefonsvarer

25 min. telefonsvarer, 1, 8" display/hvid baggrundsbelysning, Håndsættelefonhøjttaler D2351B/21 Find lignende produkter

Nyd udsigten

 • Vis nummer – så ved du altid, hvem der ringer*

  Vis nummer – så ved du altid, hvem der ringer*

  Nogle gange er det godt at vide, hvem der ringer, før du tager telefonen. Med Vis nummer kan du se, hvem der er i den anden ende.

 • Fritstående håndsæt med en højttaler til nemme håndfri opkald

  Fritstående håndsæt med en højttaler til nemme håndfri opkald

  Håndfri brug med den indbyggede højttaler, der forstærker den talendes stemme, så du kan tale og lytte uden at holde telefonen til øret. Det er specielt nyttigt, hvis du vil lade andre høre samtalen eller bare vil have hænderne fri til andre ting, mens du taler.

 • Struktur på bagsiden giver skridsikkert greb

  Struktur på bagsiden giver skridsikkert greb

  Bagsiden af håndsættet er behandlet med en særlig struktur for ekstra komfort og bedre greb.

 • Optimeret antenneplacering for fantastisk modtagelse i alle rum

  Optimeret antenneplacering for fantastisk modtagelse i alle rum

  Vores optimerede antenneplacering sikrer stærk og stabil modtagelse – selv i områder i huset, hvor trådløs modtagelse er vanskelig. Nu kan du besvare opkald, uanset hvor du er i huset, og nyde en lang, uforstyrret samtale, selvom du går rundt.

 • Parametrisk equalizer leverer ren og klar lyd

  Parametrisk equalizer leverer ren og klar lyd

  Vores telefoner bruger parametrisk equalizerfunktion i den digitale lydbehandling for at finjustere lydresponsen tilbage til den ønskede lineære frekvenskurve, så du får lyd, der er ren og klar, i hver eneste samtale.

 • Programmerbare genvejstaster til hurtige opkald

  Programmerbare genvejstaster til hurtige opkald

  Nu er det nemmere end nogensinde før at ringe til de mennesker, du holder af. Med nemme opkald med ét tryk behøver du aldrig lede efter deres nummer igen. Du kan programmere op til 2 taster til øjeblikkelige opkald.

 • Intet strømforbrug, når ECO+-tilstand er aktiveret

  Intet strømforbrug, når ECO+-tilstand er aktiveret

  Philips-telefoner er energieffektive og udviklet til at tage hensyn til miljøet. Den udsendte stråling reduceres med op til 95%, når telefonen oplades. Ved aktivering af ECO+-tilstand falder strålingen til nul.

 • Op til 16 timers taletid på en enkelt opladning

  Op til 16 timers taletid på en enkelt opladning
 • Op til 25 minutters besked på din telefonsvarer

  Op til 25 minutters besked på din telefonsvarer
 • Avanceret lydtest og justering for suveræn stemmekvalitet

  Vi tester lydkvaliteten i vores DECT-telefoner på samme måde som producenterne af de dyreste hovedtelefoner. Ved hjælp af en avanceret øresimulator kan vi nøjagtigt genskabe den måde, som mennesker faktisk hører på. Det hjælper vores akustikingeniører med at måle og finjustere elementer som frekvenskurve, forvrængning og samlet lytteoplevelse for at skabe den perfekte stemmegengivelse.

 • Privatlivsindstillinger: opkaldsblokering og opkaldsspærring

  Sætter du pris på dit privatliv derhjemme? Blokeringsliste begrænser modtagelse af opkald fra specifikke numre eller numre, der begynder med bestemte cifre, så du ikke modtager uønskede opkald. Du kan blokere 4 sæt tal. Hvert sæt tal kan bestå af 1 til 24 cifre. Telefonen ringer ikke, når du får et indgående opkald, der begynder med et af disse talsæt, eller som er de præcise numre, du har blokeret. Med opkaldsspærring kan du undgå dyre, overraskende telefonregninger ved at blokere opkald til specifikke numre, der begynder med visse cifre (f.eks. betalingsnumre).

Se alle specifikationer
 • *Denne funktion kræver ekstra abonnement på tjenesten Vis nummer. Kontakt den lokale netværksoperatør for at få yderligere oplysninger.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i