Grooming-app

  Personlig barberingsvejledning lige ved hånden

  Professionel barberingsrådgivning skræddersyet til dit ansigt og din hud samt eksperternes gør-det-selv-råd, fiduser og instruktionsvideoer, der skal hjælpe dig med at optimere din barbering. Eller få inspiration i Styling-afsnittet, og prøv en række forskellige skægtyper af direkte på dit ansigt. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Grooming-app

Kompatibel med iOS og Android, Fotorealistiske stylingeksempler, Personlig rådgivning om barbering, Barberingsvejledning DG1500/10 Find lignende produkter

Personlig barberingsvejledning lige ved hånden

Prøv vores gratis Grooming-app nu

 • Personlig rådgivning om barbering, skræddersyet til dit skæg og din hud

  Personlig rådgivning om barbering, skræddersyet til dit skæg og din hud

  Grooming-app'ens personlige rådgivning om barbering giver dig en skræddersyet anbefaling af, hvordan du kan optimere din barbering, baseret på skægvæksten og hudfølsomheden på forskellige områder af din hud. Den professionelle rådgivning er udviklet efter at have lyttet til millioner af mænd over hele verden og i samarbejde med professionelle eksperter med årtiers erfaring inden for barbering.

 • Omfattende instruktionsvideoer om barbering og styling

  Omfattende instruktionsvideoer om barbering og styling

  Grooming-app'ens barberingsvejledning indeholder et omfattende instruktionsafsnit, som kombinerer værdifulde råd og fiduser samt trin-for-trin-instruktionsvideoer, der er nemme at følge og behandler tørbarbering, vådbarbering, forebyggelse af hudirritationer m.m. App'en har også et omfattende instruktionsafsnit om styling med detaljeret vejledning til alt, der er værd at vide om at skabe eller vedligeholde en lang række skægtyper og overskæg, hvilket igen ledsages af klare instruktionsvideoer og eksperternes gør-det-selv-råd.

 • Fotorealistiske eksempler på 22 stylinger direkte på dit ansigt

  Fotorealistiske eksempler på 22 stylinger direkte på dit ansigt

  Philips Grooming-app'en giver dig også mulighed for at afprøve stylingen, før du foretager den. I realtid kan du se fotorealistisk eksempler på en lang række stylinger. Afprøv og se mere end 20 forskellige skægtyper og overskæg direkte på dit ansigt ved blot at tage et billede.

 • Oplev nye shavere fra app'en med den interaktive vejledning

  Oplev nye shavere fra app'en med den interaktive vejledning

  I Grooming-app'ens interaktive produktvejledning kan du opleve de nyeste shaveropfindelser, f.eks. Philips Shaver Series 9000, direkte fra app'en. Vejledningen giver dig mulighed for nemt at blive fortrolig med selv de mest avancerede funktioner, så du kan barbere som en professionel.

 • Professionel rådgivning om styling: anbefalede skæg eller overskæg

  Professionel rådgivning om styling: anbefalede skæg eller overskæg

  Philips Grooming-app'en giver dig personlig rådgivning om, hvilke stylinger der ville klæde dig bedst. På baggrund af en række forskellige skægtyper og overskæg giver en topmoderne algoritme, der er udviklet i samarbejde med barberer og internationale stylister, en skræddersyet anbefaling baseret på dine ansigtstræk, din skægvækst, dine modevalg og livsstilspræferencer.

 • Tilgængelig til iOS- og Android-enheder

  Tilgængelig til iOS- og Android-enheder

  Grooming-app'en er kompatibel med din iOS-kompatible iPhone og iPad samt Android-smartphones, herunder bl.a. Samsung Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy S5, Google Nexus 5, LG G2, Sony Xperia Z2 og HTC One M8.

 • Kan nu downloades i Apple App Store eller Google Play Store

  Download Philips Grooming-app'en nu, og prøv den med egne øjne. Oplev et væld af indhold om barbering og personlig pleje, få personlig rådgivning, og læs interaktive produktvejledninger, så du kan gøre din personlige pleje så optimal som muligt. Selvsikker styling.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i