Spiletui i silikone

  Nyd spillene på din iPod

  Silikoneetuiet med behagelige håndtag forbedrer grebet og absorberer stød, så du får beskyttelse og en bedre håndholdt spiloplevelse. Aftagelig håndledsrem giver ekstra sikkerhed. Den medfølgende krystalklare film giver usynlig skærmbeskyttelse. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Nyd spillene på din iPod

med integrerede håndtag med behageligt greb

 • Adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket

  Åbningerne i dette etui muliggør praktisk adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket, så du kan bruge din enhed, alt imens den er beskyttet inde i etuiet.

 • Aftagelig håndledsrem til ekstra sikkerhed

  Håndledsremmen kan fastgøres til etuiet, så du nemmere kan holde din enhed inden for rækkevidde - og remmen kan tages af, hvis der ikke er brug for den.

 • Specialetui med håndtag til spil

  Beskyt din enhed i et lækkert etui med ergonomiske håndtag, der sikrer forbedret greb og kontrol, når du spiller spil på din enhed.

 • Krystalklar film til usynlig skærmbeskyttelse

  Den krystalklare film giver enhedens skærm et lag af usynlig beskyttelse mod ridser og støv. Det fungerer vha. statisk klæbeevne, så den er nem at sætte på og fjerne igen, uden at det efterlader klisterrester.

 • Silikone giver bedre gribefasthed og bedre beskyttelse

  Dette etui er lavet af blød silikone, der tilføjer et gribelag til din afspiller, alt imens det også beskytter din enhed mod ridser og almindelig slitage.

 • Slankt design passer nemt i lommen

  Det slanke design giver beskyttelse uden at fylde ret meget ekstra, så din enhed kan stadig nemt være i lommen eller en taske og samtidig være beskyttet, når du er på farten.

 • Beskyttelse hele vejen rundt til både hjørner og forside

  Etuiets materiale når hele vejen rundt på både bag- og forside og beskytter dermed hjørnerne og kanterne af enhedens overflade.

 • Lynhurtig og nem beskyttelse

  Etuiet er fremstillet af et holdbart materiale, der er specialfremstillet til din enhed. Etuiet er nemt og hurtigt at sætte på og føjer et beskyttende lag til din enhed.

 • Overdækkede knapper giver beskyttelse uden at hindre betjening

  Etuiets materiale dækker lydstyrkeknapperne, så du kan betjene enheden, samtidig med at den er beskyttet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i