TriDock Travel

  TriDock Travel

  Se og oplad ved din destination

  Tag TriDock med dig, og oplad iPhone via en bærbar PC eller den medfølgende Power Bug samt internationale stikadaptere. Det unikke design betyder, at iPhone kan stå eller ligge, så du kan se video håndfrit. USB-kabel og rejseetui medfølger. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Se og oplad ved din destination

med den unikke 3-sidede USB-dock

 • Praktisk rejseetui medfølger

  Det bløde rejseetui er lille og diskret og kan indeholde forskellige genstande for at give enkel opbevaring og en bekvem rejseoplevelse.

 • Internationale stikadaptere medfølger

  Pakken med internationale stikadaptere gør det enkelt at ændre stikket på enheden, så du kan tilslutte det til stikkontakten - afgørende og praktisk, når du opholder dig i lande med anderledes stikkontakter.

 • Praktisk opladning med USB-dock i lommestørrelse

  Den lille dock i lommestørrelse kan sluttes til din bærbare computer eller en USB-adapter via USB, så du kan oplade din enhed på en praktisk måde, når du er hjemme eller på farten.

 • Power Bug USB-oplader medfølger

  Power Bug er en kompakt stikoplader til stikkontakten, der kan sluttes til din enhed via det medfølgende USB-kabel til nem og praktisk opladning derhjemme, eller når du er væk fra computeren.

 • Unikt design med tre sider til håndfri visning af video

  Det unikke design med tre sider gør det muligt placere din enhed stående eller liggende i docken for håndfri visning af video. Tilslut via USB for at oplade din enhed i docken.

 • USB-kabel til opladning medfølger

  Det medfølgende USB-kabel tilslutter din enhed til en opladningsenhed - f.eks din bærbare computer eller en USB-adapter - for nem adgang til din enhed, mens den oplader.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i