AuxDock

  AuxDock

  Afspil og oplad din iPod i bilen

  Du kan nemt nyde klar og skarp lyd fra din iPod via anlægget i din bil. Brug det medfølgende 3,5 mm kabel til at oprette direkte forbindelse til din bils eksterne stik. Sikker holder og oplader til din iPod, som også kan roteres for nem adgang. Installation er ikke nødvendig! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Afspil og oplad din iPod i bilen

3,5 mm AUX leverer lyd uden statiske forstyrrelser

 • Der kræves ingen installation

  Den er hurtig og nem at bruge og kræver ingen brugerdefineret installation. Du skal blot sætte den i et 12 V-stik, og så er du klar – lige ud af æsken.

 • AUX-tilslutning til brug med 3,5 mm jackstik

  Det er nemt at tilslutte din lydenhed direkte til dit anlæg via AUX-udgangen. Du skal bare tilslutte den til 3,5 mm AUX-indgangen med et mini-jackstik eller bruge en kassetteadapter (købes separat) for at afspille lydindholdet på din enhed klart og uden statiske forstyrrelser på dit stereoanlæg.

 • AUX-kabel medfølger

  Brug det medfølgende stereo minijack-kabel til at tilslutte din enhed til dit anlægs AUX-indgang (eller AUX-indgangsstikket) for at få klar lyd uden statiske forstyrrelser direkte fra din enheds 3,5 mm stik.

 • Opladning fra 12 V-stikket på en bil

  Den kompakte oplader kan tilsluttes til 12 V-stikket på en bil og tilsluttes til enheden til nem og praktisk opladning på farten.

 • Aftageligt strømstik medfølger

  Få dit 12 V-stik tilbage med det medfølgende strømstik. Når du får brug for at genoplade din mobiltelefon, GPS-enhed, bærbare computer eller andre bærbare enheder, skal du bare tilslutte det aftagelige strømstik. Derefter kan du ved hjælp af din eksisterende strømadapter oplade en anden enhed samtidig.

 • Sikker bilmontering med fleksibel hals og roterende holder

  Monter din iPod sikkert i bilen med en fleksibel, drejelig holder. Halsen er fleksibel, så du kan indstille holderen til den mest optimale position. Holderen kan også drejes, så du nemt kan se og betjene din iPod.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i