Synkroniserings- og opladerkabel

til iPad, iPhone og iPod DLC2404/10 Find similar products
 • Tilslut til din computer via USB

  Synkroniserings- og opladerkabel

  DLC2404/10 Find similar products

  Tilslut din iPad, iPhone eller iPod til computeren for at synkronisere musik, programmer, fotos, opdateringer m.m. Oplad din enhed, mens den er tilsluttet – fungerer sammen med din nuværende USB-oplader til stikkontakt eller bil. Det er et fantastisk kabel at skifte til eller have i baghånden! See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Tilslut til din computer via USB

for at oplade og synkronisere med iTunes

 • Et fantastisk kabel at skifte til eller have i baghånden!

  Dette USB 2.0-kabel med 30 ben er perfekt til synkronisering og opladning af din iPad, iPod eller iPhone. Tag det med dig, opbevar det ved dit skrivebord, eller erstat det, du har mistet, så du altid kan tilslutte og oplade, når du har brug for det.

 • USB-kabel oplader via en computer eller USB-oplader til stikkontakt eller bil.

  Dette USB 2.0-kabel med 30 ben tilsluttes din computer via USB til nem opladning af din iPad, iPod eller iPhone. Kan også benyttes til at tilslutte til hvilken som helst USB-oplader til stikkontakt eller bil, så du kan få strøm og oplade din iPad, iPod eller iPhone.

 • USB-kabel til synkronisering af iPad, iPhone eller iPod med din computer

  Dette USB 2.0-kabel med 30 ben tilslutter din iPad, iPod eller iPhone til din computer via USB for at synkronisere med iTunes til overførsel af musik, fotos, programmer, opdateringer og meget mere.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in