Spiletui i silikone

  Spiletui i silikone

  Nyd spillene på din iPhone

  Silikoneetuiet med behagelige håndtag forbedrer grebet og absorberer stød, så du får beskyttelse og en bedre håndholdt spiloplevelse. Den afrundede form er også rigtig god til vandret indtastning. Der medfølger en aftagelig håndledsrem, så du får ekstra sikkerhed. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Nyd spillene på din iPhone

med integrerede håndtag med behageligt greb

 • Adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket

  Åbningerne i dette etui muliggør praktisk adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket, så du kan bruge din enhed, alt imens den er beskyttet inde i etuiet.

 • Adgang til iPhones sideknapper og kamera

  Åbningerne i etuiet muliggør fuld adgang til iPhones knapper, tilslutningsstik og kamera, så du kan få fuldt udbytte af din iPhone, alt imens den er beskyttet inde i etuiet.

 • Lynhurtig og nem beskyttelse

  Etuiet er fremstillet af et holdbart materiale, der er specialfremstillet til din enhed. Etuiet er nemt og hurtigt at sætte på og føjer et beskyttende lag til din enhed.

 • Aftagelig håndledsrem til ekstra sikkerhed

  Håndledsremmen kan fastgøres til etuiet, så du nemmere kan holde din enhed inden for rækkevidde - og remmen kan tages af, hvis der ikke er brug for den.

 • Specialetui med håndtag til spil

  Beskyt din enhed i et lækkert etui med ergonomiske håndtag, der sikrer forbedret greb og kontrol, når du spiller spil på din enhed.

 • Silikone giver bedre gribefasthed og bedre beskyttelse

  Dette etui er lavet af blød silikone, der tilføjer et gribelag til din afspiller, alt imens det også beskytter din enhed mod ridser og almindelig slitage.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i