Beskyt din iPhone mod alt slags vejr

  Sammenknyttet silikone og polykarbonat giver maksimal beskyttelse og minimal fylde. Nyd fuld betjening af din iPhone, mens den er beskyttet af etuiet - inkl. cover til hovedtelefonstik og tilslutningsstik, når de ikke er i brug. Se alle fordelene

 • Beskyt din iPhone mod alt slags vejr

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Beskyt din iPhone mod alt slags vejr

med et betjeningsvenligt etui

 • Slankt design passer nemt i lommen

  Det slanke design giver beskyttelse uden at fylde ret meget ekstra, så din enhed kan stadig nemt være i lommen eller en taske og samtidig være beskyttet, når du er på farten.

 • Lynhurtig og nem beskyttelse

  Etuiet er fremstillet af et holdbart materiale, der er specialfremstillet til din enhed. Etuiet er nemt og hurtigt at sætte på og føjer et beskyttende lag til din enhed.

 • Overdækkede knapper giver beskyttelse uden at hindre betjening

  Etuiets materiale dækker lydstyrkeknapperne, så du kan betjene enheden, samtidig med at den er beskyttet.

 • Konstruktion i to materialer giver styrke og et godt greb

  To materialer i kombination giver bedre beskyttelse. Enheden er fremstillet af et ydre lag af slidstærk transparent silikone, der giver et sikkert greb, samt en kerne af stærk, krystalklar polykarbonat, der lukker etuiet tæt til.

 • Sammenknyttet 360°-design giver dækning overalt

  Etuiet i to dele, der er fremstillet af silikone og polykarbonat, er udstyret med en avanceret forsegling for at give total, 360°-dækning og beskyttelse af enheden mod vejret, når du har mest brug for det.

 • Silikonepropper forsegler åbningerne, når de ikke er i brug

  Integrerede silikonepropper forsegler hovedtelefonstikket og tilslutningsporten og yder beskyttelse mod vejret, når enheden ikke er i brug.

 • Silikone muliggør betjening og yder samtidigt beskyttelse

  Du kan se enhedens display igennem etuiets silikoneforside. Silikonen er berøringsfølsom, så enheden kan betjenes med fuld funktionalitet, mens den er beskyttet i etuiet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i