Væg-dock

  Væg-dock

  Dockingstation

  Giv din iPhone eller iPod et sikkert sted at lade op. Det unikke pudedesign støtter enheden uden brug af klodsede tilpasningsindsatser. På kontoret, i soveværelset, i køkkenet - overalt hvor du har brug for en praktisk, kabelfri opladningsløsning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Dockingstation

giver strøm sikkert og enkelt

 • Leverer mere strøm, så opladningen går hurtigere

  Leverer mere strøm, så opladningen går hurtigere

  Du behøver ikke sidde og vente på, at din enhed bliver opladet! Det højere strømoutput fra denne oplader sikrer, at din enhed oplades fuldt ud på kortere tid sammenlignet med almindelige, mindre kraftfulde opladere.

 • Design uden kabelrod, som fungerer uden tilpasningsindsatser.

  Den polstrede top understøtter din iPhone eller iPod uden behov for tilpasningsindsatser, så dine omgivelser holdes ryddelige og fri for kabelrod. Den skjuler også stikket, når det ikke er i brug, så du får en diskret, attraktiv opladningsløsning.

 • Vipbar dock giver den bedste placering

  Det 30-benede dockingstik er vipbart, så din enhed blot kan hvile mod støtten, uden behov for klodsede holdere eller tilpasningsindsatser.

 • Dockingstation til sikker opladning

  Den vægmonterede dockingstation giver dig et sikkert sted at oplade din iPhone eller iPod. Du skal blot tilslutte dockingstationen til en stikkontakt i væggen for at kunne placere din iPod eller iPhone i holderen - derved fjernes din iPod eller iPhone fra gulvet, hvor der kan blive trådt på den, og fra rod og spildrisiko på bordet.

 • Oplad din iPod eller iPhone på en sikker måde

  Hvis du tilslutter din iPod eller iPhone til en kabelbaseret oplader og lader den ligge på gulvet eller på bordet, risikerer du, at der bliver trådt på enheden eller spildt ting på den. Ved at bruge en vægmonteret oplader kan du hæve din iPod eller iPhone op, så den kan blive opladet på en sikker måde.

 • Omdan enhver stikkontakt til en praktisk dockingstation

  På kontoret, i soveværelset, i køkkenet - WallDock er nem at tilslutte, overalt hvor du har brug for en praktisk, kabelfri opladningsløsning. Og den er lille nok til, at du kan tage den med dig på rejser, så du er klar til at docke og oplade, når du ankommer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i