Strømforsyningsstation

  Genoplad flere gange, mens du er på farten,

  Få strøm hvor som helst og når som helst, du har brug for det – batteripakken giver dig ekstra strøm til mere end to fulde opladninger. Der medfølger mikro- og mini-USB-kabler, kabel til iPhone og iPod, indbygget kabelhåndtering og skjult lysindikator for strømstatus. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Genoplad flere gange, mens du er på farten,

med en bærbar ekstra strømforsyning

 • Skjult strømindikator for at bekræfte status på et øjeblik

  Den diskrete og energibevidste LED-lampe, der vises med et tryk på en knap, informerer dig om batteripakkens strømstatus på et øjeblik.

 • Virker overalt - praktisk, når du ikke er i nærheden af en strømkilde

  Selv når du ikke er i nærheden af en stikkontakt eller en biloplader, kan du oplade batteriet i din enhed med den praktiske batteripakke. Den intelligente batteripakke leverer først strøm, så du kan tage pakken af efter brug og stadig have et fuldt batteri i din enhed.

 • Integreret kabelhåndtering til at holde styr på det

  Brug det integrerede system til kabelhåndtering til praktisk opbevaring af dit kabel, så alting er kompakt og organiseret, når du rejser.

 • Mikro-USB-kabel medfølger til tilslutning og opladning

  Det medfølgende mikro-USB til USB 2.0-kabel er beregnet til mobiltelefoner, digitalkameraer og andre bærbare enheder med et mikro-USB-stik. Tag det med dig, opbevar det på skrivebordet, eller erstat et mistet kabel, så du altid kan tilslutte og oplade, når det er nødvendigt.

 • Mini-USB-kabel medfølger til tilslutning og opladning

  Det medfølgende mini-USB til USB 2.0-kabel er beregnet til mobiltelefoner, digitalkameraer og andre bærbare enheder med et mini-USB-stik. Tag det med dig, opbevar det på skrivebordet, eller erstat et mistet kabel, så du altid kan tilslutte og oplade, når det er nødvendigt.

 • Oplad dine enheder flere gange på farten

  Denne bærbare strømkilde giver dig ekstra strøm til mere end to fulde opladninger på farten. Tag den med dig på farten, så du har ekstra strøm, når der bliver brug for det.

 • Et fantastisk kabel at skifte til eller have i baghånden!

  Det medfølgende 30-ben til USB-kabel er essentielt til synkronisering af din iPhone eller iPod med iTunes og til opladning via din computer eller USB-oplader. Tag det med dig, opbevar det på skrivebordet, eller erstat det, hvis du mister det, så du altid nemt kan tilslutte og oplade, når behovet opstår.

 • Fungerer med USB-baserede enheder

  Universalenheden har et USB-stik til brug med din USB-baserede enhed via enhedens USB-kabel, som du allerede har, eller som du kan købe separat.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i