Strømforsyningsstation

  Hold dig opladet med solenergi,

  Få strøm hvor som helst og når som helst, du har brug for det - batteripakken giver dig ekstra strøm til at oplade din enhed på farten. Genoplad nemt via sollys eller USB. Flere enhedskabler medfølger, og enheden har et skjult statuslys for batteri. Se alle fordelene

 • Hold dig opladet med solenergi,

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Strømforsyningsstation

Universel USB, Solcelledrevet DLM2263/10 Find lignende produkter

Hold dig opladet med solenergi,

og gem energi, som kan bruges, når du har brug for det

 • Oplad batteriet i din enhed på farten

  Hav altid batteripakken ved hånden, så du har strøm til at genoplade batteriet i din enhed, uanset hvor du er. Monter blot batteripakken, og få nem og praktisk opladning på farten.

 • Skjult strømindikator for at bekræfte status på et øjeblik

  Den diskrete og energibevidste LED-lampe, der vises med et tryk på en knap, informerer dig om batteripakkens strømstatus på et øjeblik.

 • Virker overalt - praktisk, når du ikke er i nærheden af en strømkilde

  Selv når du ikke er i nærheden af en stikkontakt eller en biloplader, kan du oplade batteriet i din enhed med den praktiske batteripakke. Den intelligente batteripakke leverer først strøm, så du kan tage pakken af efter brug og stadig have et fuldt batteri i din enhed.

 • Mikro-USB-kabel medfølger til tilslutning og opladning

  Det medfølgende mikro-USB til USB 2.0-kabel er beregnet til mobiltelefoner, digitalkameraer og andre bærbare enheder med et mikro-USB-stik. Tag det med dig, opbevar det på skrivebordet, eller erstat et mistet kabel, så du altid kan tilslutte og oplade, når det er nødvendigt.

 • Mini-USB-kabel medfølger til tilslutning og opladning

  Det medfølgende mini-USB til USB 2.0-kabel er beregnet til mobiltelefoner, digitalkameraer og andre bærbare enheder med et mini-USB-stik. Tag det med dig, opbevar det på skrivebordet, eller erstat et mistet kabel, så du altid kan tilslutte og oplade, når det er nødvendigt.

 • Et fantastisk kabel at skifte til eller have i baghånden!

  Det medfølgende 30-ben til USB-kabel er essentielt til synkronisering af din iPhone eller iPod med iTunes og til opladning via din computer eller USB-oplader. Tag det med dig, opbevar det på skrivebordet, eller erstat det, hvis du mister det, så du altid nemt kan tilslutte og oplade, når behovet opstår.

 • Fungerer med USB-baserede enheder

  Universalenheden har et USB-stik til brug med din USB-baserede enhed via enhedens USB-kabel, som du allerede har, eller som du kan købe separat.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i