Støddæmpende silikoneetui

til iPhone 4, 4S DLM4345/10 Find similar products
 • Beskyttelse plus skridsikkerhed

  Støddæmpende silikoneetui

  DLM4345/10 Find similar products

  Dette silikoneetui har Philips EdgeDefense-støddæmperdesign, som forbedrer greb og slagbeskyttelse, samtidig med at du får gennemtryksadgang til enhedens taster. Det indvendige ShockStop-mønster hjælper også med at dæmpe stød. See all benefits

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Beskyttelse plus skridsikkerhed

giver bedre slag- og stødabsorbering

 • Adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket

  Åbningerne i dette etui muliggør praktisk adgang til alle knapper samt tilslutningsstikket, så du kan bruge din enhed, alt imens den er beskyttet inde i etuiet.

 • Stødabsorberende etui, der giver greb

  Etuiet er fremstillet af termoplastisk polyuretan, der er en højtydende elastomer, som både føjer greb og stødbeskyttelse til etuiet.

 • Silikone giver bedre gribefasthed og bedre beskyttelse

  Dette etui er lavet af blød silikone, der tilføjer et gribelag til din afspiller, alt imens det også beskytter din enhed mod ridser og almindelig slitage.

 • Absorberer slag og stød for at beskytte udsatte kanter

  EdgeDefense beskytter enhedens kanter - der hvor de fleste skader sker, når enheden tabes. EdgeDefense afbøder slag og absorberer stød på de stærkeste punkter i designet vha. det fleksible, forstærkede materiale i kugleform.

 • Vaffelkonstruktion, der eliminerer vibrationer og dæmper stød

  ShockStop beskytter enheder med en indelukket, tredelt konstruktion, der dæmper stød. Til forskel fra en massiv konstruktion, der kan være vibrationsledende, afbryder og stopper ShockShocks segmenterede overflademønster genvibration.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in