Power Bug

  Oplad din iPod eller iPhone

  Uanset om du er hjemme eller væk fra din computer, kan du bruge den lille og praktiske Power Bug til at oplade din iPod eller iPhone via en stikkontakt eller et USB-stik på din computer. Kabel til USB-synkronisering og -opladning medfølger. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Oplad din iPod eller iPhone

med kompakt USB-oplader og -kabel

 • USB-kabel til synkronisering af iPod eller iPhone med din computer

  USB-kabel til synkronisering af iPod eller iPhone med din computer

  Dette USB 2.0-kabel tilslutter din iPod eller iPhone til din computer via USB for at synkronisere med iTunes til overførsel af musik, fotos, programmer, opdateringer og meget mere.

 • Et fantastisk kabel at skifte til eller have i baghånden!

  30-ben til USB-kablet er essentielt til synkronisering af din iPhone eller iPod med iTunes og til opladning via din computer eller USB-oplader. Tag det med dig, opbevar det på skrivebordet, eller erstat det, du har mistet, så du altid nemt kan tilslutte og oplade, når behovet opstår.

 • USB-kabel oplader via en computer eller USB-oplader til stikkontakt eller bil.

  USB 2.0-kablet tilsluttes din computer via USB til nem opladning af din iPod eller iPhone. Kan også benyttes til at tilslutte til hvilken som helst USB-oplader til stikkontakt eller bil, så du kan få strøm og oplade din iPod eller iPhone.

 • Praktisk USB-oplader, så du kan oplade apparatet ved enhver stikkontakt

  Den kompakte vægoplader kan sluttes til enhver stikkontakt, så du via USB nemt og praktisk kan oplader din enhed i hjemmet, på kontoret eller på rejsen.

 • LED-strømindikator

  Den diskrete LED-lampe lyser let, så du nemt kan se, at enheden er tændt.

 • USB-kabel til opladning medfølger

  Det medfølgende USB-kabel tilslutter din enhed til en opladningsenhed - f.eks din bærbare computer eller en USB-adapter - for nem adgang til din enhed, mens den oplader.

 • Fungerer med USB-baserede enheder

  Universalenheden har et USB-stik til brug med din USB-baserede enhed via enhedens USB-kabel, som du allerede har, eller som du kan købe separat.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i