Opladeenhed

  Strøm, når du har brug for det

  Konfigurer dit ChargeOn-system til problemfri trådløs opladning. Tilslut kompakte opladeenheder der, hvor du plejer at oplade: på kontoret og i dit hjem. Brug derefter en batteripakke til at oplade ved kontakt - så du bliver fri for kabler Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Strøm, når du har brug for det

med bekvemmeligheden ved problemfri opladning

 • Fordobl din batterikapacitet, og opnå næsten dobbelt så meget taletid

  Fordobl din batterikapacitet, og opnå næsten dobbelt så meget taletid

  Nu kan du tale, surfe og nyde musikken og videoerne på din iPod eller iPhone dobbelt så længe med dobbelt så meget batterikapacitet ved hjælp af et kompakt, let batteri.

 • Oplad batteriet i din enhed på farten

  Hav altid batteripakken ved hånden, så du har strøm til at genoplade batteriet i din enhed, uanset hvor du er. Monter blot batteripakken, og få nem og praktisk opladning på farten.

 • Virker overalt - praktisk, når du ikke er i nærheden af en strømkilde

  Selv når du ikke er i nærheden af en stikkontakt eller en biloplader, kan du oplade batteriet i din enhed med den praktiske batteripakke. Den intelligente batteripakke leverer først strøm, så du kan tage pakken af efter brug og stadig have et fuldt batteri i din enhed.

 • Mini-USB synkroniserings- og opladningskabel

  Det medfølgende mini-USB-kabel sluttes til en USB-opladningsenhed - f.eks. din computer eller en USB-oplader eller -biloplader. Når det er sluttet til din computer, kan du synkronisere din iPod eller iPhone med iTunes.

 • Oplad ved kontakt - ingen tilslutning og frakobling

  Placer en trådløs batteripakke i opladestationen for at starte opladningen af både pakke og enhed ved kontakt.

 • Strøm, når du har brug for det med den slanke opladestation

  Du kan tilslutte en kompakt opladestation på det sted, hvor du normalt oplader dine enheder - det være sig i køkkenet, på kontoret eller på natbordet. Derefter kan du oplade ved blot at placere en trådløs batteripakke på opladestationen der, hvor du alligevel normalt ville lægge enheden fra dig.

 • Mød ChargeOn-systemet til nem opladning

  Har du strømforsyninger over det hele? Opsæt dit ChargeOn-system, og få nem og trådløs opladning! Tilslut en opladestation på det sted, hvor du normalt oplader dine enheder: på skrivebordet, i køkkenet eller på natbordet. Brug derefter de tilkoblingsbare batteripakker for at slippe for kabler og sikre, at du har reservestrøm, uanset hvor du befinder dig.

 • Trådløs aktiveret til brug sammen med ChargeOn-opladestationer

  Batteripakken er designet med kontaktpunkter, så den kan oplades på en ChargeOn-opladestation ved blot at placere den på opladestationen. Ingen tilslutning og frakobling! Brug en opladestation til nem og ledningsfri opladning.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i