Batteripakke og opladestation, der kan kobles på

  Batteripakke og opladestation, der kan kobles på

  Energi på farten

  Sig farvel til rodet - opsæt dit system til nem og ledningsfri opladning! Tilslut en opladerbase, hvor du normalt oplader, og brug batteripakken, der kan sættes på, for at befri dig fra kabler og have ekstra strømforsyning med på farten. Se alle fordelene

 • Energi på farten

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Batteripakke og opladestation, der kan kobles på

til iPhone & iPod DLP2277/10 Find lignende produkter

Energi på farten

med bekvemmeligheden ved problemfri opladning

 • Fordobl din batterikapacitet, og opnå næsten dobbelt så meget taletid

  Fordobl din batterikapacitet, og opnå næsten dobbelt så meget taletid

  Nu kan du tale, surfe og nyde musikken og videoerne på din iPod eller iPhone dobbelt så længe med dobbelt så meget batterikapacitet ved hjælp af et kompakt, let batteri.

 • Kompakt, fleksibelt design sikrer brugervenlighed

  Det kompakte, fleksible design betyder, at du stadig nemt kan bruge din enhed, mens batteripakken er sat på og oplader.

 • Oplad batteriet i din enhed på farten

  Hav altid batteripakken ved hånden, så du har strøm til at genoplade batteriet i din enhed, uanset hvor du er. Monter blot batteripakken, og få nem og praktisk opladning på farten.

 • Skjult strømindikator for at bekræfte status på et øjeblik

  Den diskrete og energibevidste LED-lampe, der vises med et tryk på en knap, informerer dig om batteripakkens strømstatus på et øjeblik.

 • Virker overalt - praktisk, når du ikke er i nærheden af en strømkilde

  Selv når du ikke er i nærheden af en stikkontakt eller en biloplader, kan du oplade batteriet i din enhed med den praktiske batteripakke. Den intelligente batteripakke leverer først strøm, så du kan tage pakken af efter brug og stadig have et fuldt batteri i din enhed.

 • Mini-USB synkroniserings- og opladningskabel

  Det medfølgende mini-USB-kabel sluttes til en USB-opladningsenhed - f.eks. din computer eller en USB-oplader eller -biloplader. Når det er sluttet til din computer, kan du synkronisere din iPod eller iPhone med iTunes.

 • Fungerer med de fleste etuier, så du altid kan bruge dit yndlingsetui

  Sugekopdesignet sættes nemt fast bag på din iPhone eller iPod samt på de fleste etuier, så du har ikke brug for særlige etuier! På denne måde kan du blive ved med at bruge dit yndlingsetui på enheden og stadig nyde fordelene ved trådløs opladning og backup-strøm, uanset hvor du befinder dig.

 • Oplad ved kontakt - ingen tilslutning og frakobling

  Placer en trådløs batteripakke i opladestationen for at starte opladningen af både pakke og enhed ved kontakt.

 • Oplad med medfølgende vægoplader og mini-USB-kabler

  Du kan oplade din tilkoblingsbare batteripakke på tre måder - med den medfølgende USB-vægoplader, via computeren og det medfølgende USB-kabel (som også kan synkronisere under tilslutning) eller ved at placere pakken i en Infinergy-opladestation.

 • Strøm, når du har brug for det med den slanke opladestation

  Du kan tilslutte en kompakt opladestation på det sted, hvor du normalt oplader dine enheder - det være sig i køkkenet, på kontoret eller på natbordet. Derefter kan du oplade ved blot at placere en trådløs batteripakke på opladestationen der, hvor du alligevel normalt ville lægge enheden fra dig.

 • Mød ChargeOn-systemet til nem opladning

  Har du strømforsyninger over det hele? Opsæt dit ChargeOn-system, og få nem og trådløs opladning! Tilslut en opladestation på det sted, hvor du normalt oplader dine enheder: på skrivebordet, i køkkenet eller på natbordet. Brug derefter de tilkoblingsbare batteripakker for at slippe for kabler og sikre, at du har reservestrøm, uanset hvor du befinder dig.

 • Trådløs aktiveret til brug sammen med ChargeOn-opladestationer

  Batteripakken er designet med kontaktpunkter, så den kan oplades på en ChargeOn-opladestation ved blot at placere den på opladestationen. Ingen tilslutning og frakobling! Brug en opladestation til nem og ledningsfri opladning.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i