ActionSleeve

  Træn med din MP3-afspiller

  Fantastisk til træning eller daglig brug. Dette polstrede neoprenetui beskytter din MP3-afspiller mod stød og vejrforhold, og det medfølgende armbånd er fuldt justerbart. Du kan nemt tage armbåndet af og i stedet sætte afspilleren fast på din taskerem. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Træn med din MP3-afspiller

i et etui med et armbånd, der kan tages af

 • Polstret neopren-etui til blød og stærk beskyttelse

  Polstret neopren-etui til blød og stærk beskyttelse

  Dette etui er lavet af blød neopren, som kan strækkes og samtidig er stærkt, og beskytter din enhed med et polstret lag, så du kan tage den med dig og være sikker på, at den er beskyttet.

 • Justerbart armbånd til sportsbrug sikrer bedre pasform

  Det justerbare armbånd kan tilpasses en lang række armstørrelser og spændes fast med velcro, så du har din enhed lige ved hånden, når du bevæger dig.

 • Passer til enheder på op til 92 mm x 42 mm

  Dette alsidige etui passer til små mobile enheder som f.eks. iPod nano, GoGear ViBE, Sansa Fuze, Sansa slotMusic Player og Sony Walkman NWZ-A816. Beregnet til enheder, som måler op til 92 mm x 42 mm.

 • Brug etuiet med eller uden det medfølgende armbånd

  Fantastisk til træning eller afslapning. Det medfølgende armbånd kan tages af, så du kan vælge at bruge etuiet med eller uden armbånd afhængigt af, hvordan du vil bruge det.

 • Fugtafvisende neopren beskytter mod sved

  Dette neoprenetui tilføjer et polstret, fugtafvisende lag til din enhed, som beskytter den imod sved og vejrforhold, imens du træner.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i