Pocket Memo

  Digital stemmeoptager

  Uovertruffen optagelse

  Den digitale Pocket Memo-stemmeoptager bringer diktafoner op på et helt nyt niveau. Banebrydende 3D-mikrofonteknologi leverer den bedste lydkvalitet i enhver optagesituation. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Pocket Memo Digital stemmeoptager

Skydeknapbetjening DPM8000/00 Find lignende produkter

Uovertruffen optagelse

med 3D-mikrofonteknologi

 • 3D-mikrofonsystem sikrer den bedste lydkvalitet

  Den banebrydende 3D-mikrofonteknologi anvender de indbyggede mikrofoner, så der altid leveres de bedste optagelser: en retningsuafhængig mikrofon, der tilbyder 360 graders lydopfangning, ideel til optagelse af flere lydkilder, som f.eks. møder, og en retningsafhængig mikrofon optimeret til stemmeoptagelse og nøjagtig stemmegenkendelse.

 • Klassisk tilstand sikrer ren og brugervenlig betjening

  Mange brugere elsker stadig deres analoge enheders enkelhed og brugervenlighed. Den valgfrie klassiske tilstand giver brugeren illusionen og følelsen af at arbejde med en analog enhed og beholder samtidig fordelene ved digital teknologi og holder fokus på det væsentlige.

 • Dockingstation gør det muligt at oplade batterier hurtigt

  Den stabile og overlegne dockingstation leverer hurtig opladning og automatisk overførsel af optagelsen til computeren. Med tilslutningen af en valgfri fodbetjening aktiverer dockingstationen håndfri optagelse og transkription, selv uden en computer.

 • Lys- og bevægelsessensorer sikrer forlænget batterilevetid

  Li-ion-batteriet med stor kapacitet kan nemt oplades via et almindeligt mikro-USB-stik. De integrerede lys- og bevægelsessensorer garanterer forlænget batterilevetid. Den smarte teknologi justerer displayets lysstyrke og skifter automatisk til standby-tilstand, når enheden ikke anvendes. Derved sikres det, at optageren altid er klar til brug, når du er det.

 • Filkryptering og lås med PIN-kode til enheden sikrer høj datasikkerhed

  Optagelser kan krypteres i realtid vha. avanceret krypteringsstandard (AES eller Rijndael-algoritme) med en tast længde på 256 bit. AES giver en meget høj grad af sikkerhed og er blevet godkendt i USA til den højeste grad af klassificeret information fra myndighederne. Selve enheden kan blive tildelt en PIN-kode for at beskytte den mod uautoriseret brug eller filafspilning.

 • Integreret stregkodescanner sikrer strømlinet dokumentation

  Den integrerede stregkodescanner gør det muligt for dig at forbinde kunde- eller patientdata med en optagelse ved blot at scanne hen over en stregkode, selv fra et display. Dette sikrer pålidelig overdragelse af kunde- eller patient-id'er og fremskynder dit workflow.

 • Stort farvedisplay sikrer nem betjening

  Det store farvedisplay tilbyder skarpe billeder, så det bliver nemmere at se alt ved første øjekast. Den rene brugergrænseflade er optimeret til nem, intuitiv betjening.

 • Indbygget bevægelsessensor sikrer automatisk valg af mikrofon

  Den indbyggede bevægelsessensor registrerer, når enheden placeres på skrivebordet eller holdes i hånden og vælger mikrofonen i overensstemmelse med optagesituationen. Bevægelsessensoren skifter automatisk til standby-tilstand, når enheden ikke anvendes. Når Pocket Memo tages op igen, er den klar til at optage efter få sekunder.

 • Support til fjernstyring af udsendelse og vedligeholdelse

  Philips SpeechExec-softwaren til fjernstyring af en enhed gør det muligt for IT-administratorer centralt at administrere, konfigurere og opdater diktathardware fra Philips, så du sparer dyrebar tid og ressourcer. Det er nemt at administrere enhedsindstillinger for mennesker og grupper eller hele organisationen via fjernstyring.

 • Robust kabinet i rustfrit stål sikrer ekstra lang holdbarhed

  Den asymmetriske og ergonomiske pasform passer perfekt i hånden. Dens slanke og lette design optimerer komfort, selv ved funktion i længere tid. Det børstede rustfrie stål skaber en robust og meget holdbar beskyttende skal omkring enheden.

 • SpeechExec-processoftware giver effektiv dataadministration

  SpeechExec Pro-softwaren organiserer workflowet for diktering af filer og de dokumenter, der oprettes, mellem forfatteren og renskriveren og lader dig overvåge status af dit arbejde.

 • Ergonomisk skydeknap sikrer effektivt énhåndet betjening

  Den hurtigt reagerende og ergonomiske skydeknap er designet til énhåndet betjening af alle optage- og afspilningsfunktioner, så du nemt og hurtigt kan redigere filer (indsæt, overskriv, tilføj). Den kører med et lyssensorsignal, så den er holdbar og fri for slitage.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i