AquaTrio Pro

  AquaTrio Pro

  Støvsuger, vasker gulv og tørrer på én gang

  AquaTrio Pro støvsuger, vasker gulv og tørrer på én gang, så du sparer op til 50 % tid og besvær*. Kraftfulde og blide mikrofiberbørster, der effektivt fjerner snavs og pletter. Giver perfekte, synlige rengøringsresultater med brug af væske på alle hårde gulve**. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 4.299,00
  60 dages returret

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

AquaTrio Pro

3-i-1: Støvsuger, vasker gulv og tørrer, Teknologi med tredobbelt acceleration, Synlig våd rengøring, Alle hårde gulve FC7088/01 Find lignende produkter

Støvsuger, vasker gulv og tørrer på én gang

Synlig våd rengøring af hårde gulve

 • Avanceret rengøringsevne sikrer perfekte resultater

  Avanceret rengøringsevne sikrer perfekte resultater

  - Støvsuger: Den kraftfulde Aqua Cyclone suger og fjerner alle spildte væsker, støv og snavs - Vasker gulv: Modsatroterende mikrofiberbørster anvender et væskestøv af rent vand for effektivt at fjerne snavs. Alt snavset opløses af vandet og opsamles i en separat tank. - Tørrer: Børsternes rotationshastighed skaber en luftstrøm, der efterlader gulvet stort set tørt

 • Effektiv med koldt/varmt vand, med/uden rengøringsmiddel

  Effektiv med koldt/varmt vand, med/uden rengøringsmiddel

  AquaTrio Pro giver fremragende resultater blot ved at bruge koldt eller varmt vand fra hanen. Hvis det er nødvendigt, kan du også tilsætte et rengøringsmiddel efter eget valg, men brug altid et lavtskummende eller ikke-skummende rengøringsmiddel, som er egnet til rengøring af hårde gulve.

 • Separate tanke til rent og og beskidt vand

  Separate tanke til rent og og beskidt vand

  Separat tanke til rent og beskidt vand sikrer, at du altid gør rent med rent vand, og alt snavs og allergener findes i tanken til beskidt vand.

 • Gulvet tørrer 50 % hurtigere end ved almindelig gulvvask

  Gulvet tørrer 50 % hurtigere end ved almindelig gulvvask

  Gulvet tørrer 50 % hurtigere sammenlignet med almindelig gulvvask.

 • Ideel til hårde gulve**

  Ideel til hårde gulve**

  Perfekt til alle hårde gulve (som egner sig til vådmopning): træ, parket, laminat, vinyl, linoleum, keramik, klinker, marmor og natursten.

 • Rengør mere end 60 m2 på en tank vand

  Rengør mere end 60 m2 på en tank vand

  Én fuld beholder med 700 ml renser mere end 60 m2 hårdt gulv. Store områder rengøres ved brug af en minimal vandmængde.

 • Hurtigt roterende børster rengør sig selv under brug

  Hurtigt roterende børster rengør sig selv under brug

  Børsterne er selvrensende under brug. De centrifugale kræfter slynger det snavs og vand, som samles op fra gulvet, ud af børsterne og ind i tanken med snavset vand. For at få den optimale rengøring bør du udskifte AquaTrio Pro-børsterne hver 6. måned (FC8054).

 • Spar op til 50 % energi. Spar op til 70 % vand*

  Spar op til 50 % energi. Spar op til 70 % vand*

  Et effektivt strømforbrug sikrer en besparelse på op til 50 % i energiforbrug sammenlignet med støvsugning. Derudover bruger du 70 % mindre vand sammenlignet med almindelig gulvvask.

 • Selvrensende apparat med skyllebakke

  Selvrensende apparat med skyllebakke

  AquaTrio Pro renser sig selv. Du skal blot anbringe apparatet på den specialdesignede skyllebakke, hælde en kop vand fra hanen i den og tænde den i få sekunder.

 • Fjerner op til 99 % af alle bakterier*** og reducerer allergener

  AquaTrio Pro fjerner op til 99 % af alle bakterier*** og reducerer allergener. Pga. af de adskilte tanke til rent og snavset vand bliver alle støvpartikler og allergener fanget i tanken med snavset vand.

 • 2 mikrofiberbørster fjerner al snavs og støv

  Kraftfulde mikrofiberbørster roterer med 6700 omdr./min for effektivt at fjerne alle spildte væsker, støv og snavs, mens de tilpasser sig til gulvets forskellige former, og de kan også rengøre i sprækker.

 • LED-indikatorer informerer dig, når handlinger skal foretages

  En LED-indikator viser, hvornår der er behov for handling fra din side. Den bliver grøn, når AquaTrio Pro er tændt og er klar til at rengøre. Den bliver blå, når vandtankene enten skal fyldes eller tømmes. Og endelig er den rød, når der er noget, der blokerer børsterne, så du kan fjerne blokeringen og nemt fortsætte rengøringen.

 • Allergivenlig kvalitet testet af ECARF

  AquaTrio med vandfiltrering er certificeret som allergivenlig af European Centre for Allergy Research Foundation. Aqua Cyclone opsamler snavs og støv, allergener opsamles i vand og kan ikke blive luftbårne igen. AquaTrio fjerner 99,95 % af allergener fra katte- og hundehår, støvmider eller pollen for at sikre et allergivenligt miljø i hjemmet.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • * Velegnet til vådmopning
 • ** Sammenlignet med støvsugning med en 2200 W-støvsuger og almindelig gulvvask
 • *** ved brug med rengøringsmiddel

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i