USB-flash-drev

  USB 2.0 High-speed

  USB-flash-drev

  Funktionalitet og beskyttelse til dine data

  Funktionel og moderigtig på samme tid. Dette smarte, metalliske USB-flashdrev giver dig alt, hvad du har brug for til opbevaring og deling af dine værdifulde data, og med den tilhørende nøglering kan du altid bære den på dig, når du er på farten. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Funktionalitet og beskyttelse til dine data

Værdifulde data på farten!

 • Stilfuldt USB-design med farverig metallisk finish

  Et førsteklasses USB-flash-drev med et kabinet i hvid højglans og en skinnende farverig metallisk finish på topdækslet af aluminium, der giver fremragende beskyttelse af dine værdifulde data og er noget ud over det sædvanlige.

 • Udtrækkelig USB giver ultimativ beskyttelse

  Denne udtrækkelige plug-and-play USB-stick kan nemt tilsluttes til alle USB-porte ved at skubbe USB-stikket ud med skydeknappen og slutte det til enheden. Et alt-i-ét design, der altid sikrer og beskytter din værdifulde data.

 • Nem at have med på farten på grund af den tilhørende nøglering

  Fastgør din USB-stick til en af dine personlige ejendele, som du har med, uanset hvor du befinder dig. Så er det slut med at lede efter data, fotos, film eller musik, du har altid dine data ved hånden!

 • Brugervenlig emballage, der er nem at åbne

  Markeringerne og perforeringen på emballagen viser dig den bedste måde at åbne den på, så du får hurtig adgang til dit USB-stik uden problemer.

 • 4 GB lagringskapacitet til store datafiler

  De 4 GB giver dig nyttig kapacitet til at bytte og dele meget større eller flere filer via USB-porten på din PC eller bærbare computer.

 • Hurtig dataoverførsel med højhastigheds-USB 2.0

  Dataoverførsel med høj hastighed minimerer effektivt irriterende ventetid ved kopiering af en stor multimedia-fil til eller fra din computers harddisk.

 • Aktivitetsindikatoren lyser op, når du kopierer filer

  Et behagelig skær viser dig, at drevet er korrekt tilsluttet og fungerer, og det blinker hurtigere, når du kopierer filer til eller fra hukommelsen.

 • Brugervenligt, specialdesignet software er forudinstalleret

  Der medfølger en komplet softwarepakke, som vil køre automatisk fra USB-flashdrevet, og som giver dig adgang til nyttige funktioner som f.eks. Adgangskodebeskyttelse, Filsynkronisering, Datakomprimering, USB Lost & Found og USB-information. Derudover medfølger der en 30 dages prøveperiode for Portable Microsoft Outlook Express, Synkronisering af foretrukne og No-trace internetbrowsing.

 • Beskyt dine værdifulde, personlige data med en adgangskode

  Takket være adgangskodebeskyttelse med 256 bit AES-kryptering kan dine værdifulde personlige oplysninger beskyttes fra uautoriseret adgang blot med brug af en adgangskode.

 • Fuld filsynkronisering mellem PC og UFD

  Ved hjælp af filsynkronisering af alle filer på din PC kan du åbne og arbejde med dine dokumenter med bare et par knaptryk, uanset hvor du befinder dig.

 • Alle filer komprimeres automatisk for at spare plads

  Spar lagringsplads ved hjælp af automatisk komprimering af alle de filer, du gemmer på dit USB-flashdrev

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i