USB 2.0 High-speed

  USB-flash-drev

  Opbevar dine personlige filer med stil

  Imponer omgivelserne med dette sofistikerede kreditkortdesign, som passer perfekt i tegnebogen. Med det attraktive udseende og det slanke design, der kendertegner dette USB-flashkort fra Philips, kan du altid tage dine værdifulde data med dig og udveksle og dele store datafiler. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Opbevar dine personlige filer med stil

Del og imponér!

 • Eksklusiv USB-flashkortenhed i kreditkortstørrelse

  Dette USB-flashkort er både designet til at dele og imponere med sin formgivning og funktionalitet. Du kan altid tage dine værdifulde data med dig i tegnebogen takket være enhedens kreditkortformat.

 • Moderigtigt 3 mm tyndt aluminiumskabinet

  Dette aluminiumskabinet har et luksuriøst finish, som giver dit USB-flash-drev en værdifuld, højteknologisk, moderigtig følelse. Når det ikke rækker blot at opbevare dine data, kan du dele dem og imponere omgivelserne.

 • Funktionelt design, der passer i din tegnebog

  Denne formfaktor giver dig en nem måde at tage dine værdifulde data med dig, eftersom denne USB-flashkortenhed passer perfekt i tegnebogen.

 • 4 GB lagringskapacitet til store datafiler

  De 4 GB giver dig nyttig kapacitet til at bytte og dele meget større eller flere filer via USB-porten på din PC eller bærbare computer.

 • Fleksibel USB-tilslutning passer i enhver USB-port

  Nem betjening er en væsentlig faktor i dette plug-and-play-USB-flashkort. Takket være dets ultraslanke design og den fleksible USB-tilslutning, der kan bøjes og drejes, vil du opleve, at det er nemt at dele og opbevare dine data. Enheden kan bruges til enhver ledig USB-port.

 • Hurtig dataoverførsel med højhastigheds-USB 2.0

  Dataoverførsel med høj hastighed minimerer effektivt irriterende ventetid ved kopiering af en stor multimedia-fil til eller fra din computers harddisk.

 • Aktivitetsindikatoren lyser op, når du kopierer filer

  Et behagelig skær viser dig, at drevet er korrekt tilsluttet og fungerer, og det blinker hurtigere, når du kopierer filer til eller fra hukommelsen.

 • Brugervenligt, specialdesignet software er forudinstalleret

  Der medfølger en komplet softwarepakke, som vil køre automatisk fra USB-flashdrevet, og som giver dig adgang til nyttige funktioner som f.eks. Adgangskodebeskyttelse, Filsynkronisering, Datakomprimering, USB Lost & Found og USB-information. Derudover medfølger der en 30 dages prøveperiode for Portable Microsoft Outlook Express, Synkronisering af foretrukne og No-trace internetbrowsing.

 • Beskyt dine værdifulde, personlige data med en adgangskode

  Takket være adgangskodebeskyttelse med 256 bit AES-kryptering kan dine værdifulde personlige oplysninger beskyttes fra uautoriseret adgang blot med brug af en adgangskode.

 • Fuld filsynkronisering mellem PC og UFD

  Ved hjælp af filsynkronisering af alle filer på din PC kan du åbne og arbejde med dine dokumenter med bare et par knaptryk, uanset hvor du befinder dig.

 • Alle filer komprimeres automatisk for at spare plads

  Spar lagringsplads ved hjælp af automatisk komprimering af alle de filer, du gemmer på dit USB-flashdrev

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i