SpeedCare

  Strygejern med dampstation

  Hurtigere strygning med dobbelt så meget damp**

  Philips SpeedCare-dampstation genererer mere damp end et strygejern, hvilket hjælper dig med at gøre strygningen hurtigere. Få mere kvalitetstid med din familie takket være den reducerede strygetid pga. Philips SpeedCare-strygejernet med dampstation. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Strygejern med dampstation

Maks. 4 bar pumpetryk, 1, 2 l fast vandbeholder GC6602/20 Find lignende produkter

Hurtigere strygning med dobbelt så meget damp**

 • Klar til brug på 2 minutter med ubegrænset påfyldning

  Dampen er klar til brug på 2 minutter og kan genpåfyldes når som helst under strygningen.

 • 1,2 l vandbeholder og genopfyldning når som helst under strygningen

  SpeedCare-strygejernet med dampstation har en vandbeholder med 1,2 l kapacitet, der giver dig mulighed for at stryge i mere end 1 time, og som hjælper dig med at reducere behovet for påfyldning ved store mængder tøj. Teknologien giver dig også mulighed for at fylde vandbeholderen op under strygning, uden at du behøver at køle apparatet ned i 2 timer først.

 • Triple Precision Tip giver optimal kontrol og synlighed

  Spidsen af dette Philips-strygejern er præcis på 3 måder: Det har en spids forende, en knaprille og et slankt design. Triple Precision Tip giver dig mulighed for at kunne nå selv de mest besværlige områder, f.eks. omkring knapperne eller ved plisseringer.

 • Strygesål med non-stick-belægning

  Strygesålen på dit Philips-strygegejern er forsynet med en særlig belægning, der gør, at den glider godt på alle slags tekstiler.

 • Maks. 4 bar pumpetryk

  Jo mere damp, desto hurtigere strygning. Der dannes en jævnt kraftig dampstråle, som trænger dybt ind i tøjet og gør strygningen hurtigere og bedre. Dampintensiteten kan reguleres efter behov.

 • Kompakt størrelse og let vægt for nem opbevaring

  Takket være den revolutionerende ProVelocity-teknologi har vi gjort dit strygejern med dampstation mere kompakt end nogensinde før. Den kompakte dampstation kan nemt stå på dit strygebræt, hvilket gør strygningen mere praktisk. Derudover optager din dampstation meget mindre lagerplads.

 • Smart Calc Clean-system med Calc Clean-påmindelse med lyd og lys

  Smart Calc Clean-systemet er en integreret afkalknings- og rengøringsfunktion, der beskytter dit strygejern med dampstation. Efter hver ca. 10 timers strygning vil du blive påmindet af lyd og lys i dit strygejern med dampstation om at udføre Calc Clean-processen. Calc Clean-beholderen er praktisk at sætte dit strygejern på under Calc Clean-processen, så du ikke skal stå og holde det. Efter rengøringsprocessen er alt det snavsede vand samlet i beholderen, og dit strygejern med dampstation er klar til brug igen.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • Sammenlignet med Philips-dampstrygejern EasySpeed

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i