PerfectCare Viva

Strygejern med dampstation

  PerfectCare Viva

  Strygejern med dampstation

  Hurtigere og nemmere strygning**

  Philips-strygejern med dampstation gør strygning hurtigere og nemmere. Stryg dit tøj uden behov for temperaturregulering takket være den revolutionerende OptimalTEMP-teknologi. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 1.699,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

PerfectCare Viva Strygejern med dampstation

Maks. 4, 5 bar pumpetryk, Dampskud på 170 g, 1, 7 liters fast vandtank GC7015/20 Find lignende produkter

Hurtigere og nemmere strygning**

uden behov for temperaturindstilling

 • Optimal Temp, én temperatur – alle materialer!

  Optimal Temp, én temperatur – alle materialer!

  Nu kan du stryge alt fra jeans til silke helt uden at justere temperaturen på strygejernet. Philips' patenterede Smart Control Processor har en forudindstillet temperatur, som i kombination med dampen passer perfekt til alle tænkelige strygbare materialer. Perfekt resultat uden besvær – garanteret uden brændemærker!

 • Du kan roligt lade den varme strygesål blive på strygebrættet

  Du kan roligt lade den varme strygesål blive på strygebrættet

  Den innovative OptimalTEMP-teknologi fra Philips garanterer, at alle strygeegnede stoffer ikke beskadiges. Under strygningen behøver du ikke at sætte strygejernet tilbage på basestationen. Du kan roligt lade den varme strygesål forblive direkte på tøjet eller på strygebrættets bomuldsbeklædning uden yderligere varmebestandigt tilbehør. Den vil ikke skade det strygeegnede tøj eller brættet. På denne måde gøres strygningen nemmere med mindre belastning af håndleddet.

 • Testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter

  Testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter

  Strygejernet er testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter hos forskningsinstitutter såsom DWI, IWTO og Woolmark for sin fremragende strygeevne. Woolmark Appeal Care-programmet hjælper kunderne med at finde kvalitetsvaskeprodukter, der er godkendt af The Woolmark Company til brug på uldprodukter. Philips har med sin patenterede OptimalTEMP-teknologi indtil nu været det eneste mærke, der har formået at blive certificeret med guldstandarden fra Woolmark. Du kan have tiltro til, at Woolmark-godkendte tøjplejeprodukter passer perfekt til uldtøj af enhver art.

 • Ny SteamGlide-strygesål er Philips' bedste strygesål

  Ny SteamGlide-strygesål er Philips' bedste strygesål

  Den nye SteamGlide-strygesål er den bedste strygesål fra Philips. Den er modstandsdygtig over for ridser, glider perfekt og er nem at rengøre.

 • Spar energi med ECO-tilstand

  Ved hjælp af ECO-tilstand med nedsat dampmængde kan du spare energi, uden at det går ud over strygeresultaterne. Hvis du vil stryge hurtigere, kan du skifte til Turbo-tilstanden, hvor der genereres mere damp.

 • Klar til brug på 2 minutter med ubegrænset påfyldning

  Dampen er klar til brug på 2 minutter og kan genpåfyldes når som helst under strygningen.

 • Smart Calc Clean-system med Calc Clean-påmindelse med lyd og lys

  Smart Calc Clean-systemet er en integreret afkalknings- og rengøringsfunktion, der beskytter dit strygejern med dampstation. Efter hver ca. 10 timers strygning vil du blive påmindet af lyd og lys i dit strygejern med dampstation om at udføre Calc Clean-processen. Calc Clean-beholderen er praktisk at sætte dit strygejern på under Calc Clean-processen, så du ikke skal stå og holde det. Efter rengøringsprocessen er alt det snavsede vand samlet i beholderen, og dit strygejern med dampstation er klar til brug igen.

 • 1,7 liters vandtank. Op til 2 timers strygning

  Takket være vandtankens kapacitet på 1,7 l kan du stryge konstant i op til 2 timer uden at genopfylde. Det store påfyldningshul gør det hurtigt at fylde tanken. Du kan enten fylde strygejernet med dampstation under vandhanen eller bruge en kande eller en stor flaske.

 • Maks. 4,5 bar pumpetryk

  Jo mere damp, desto hurtigere strygning. Der dannes en jævnt kraftig dampstråle, som trænger dybt ind i tøjet og gør strygningen hurtigere og bedre. Dampintensiteten kan reguleres efter behov.

 • Dampskud på op til 170 g

  Dampskudsfunktionen kan anvendes til lodret damp og vanskelige folder.

Se alle specifikationer
 • Sammenlignet med Philips-dampstrygejern EasySpeed

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i