Dampstation

  Flotte resultater, minimalt besvær

  Kraftfuldt og overraskende praktisk strygejern. Dette strygesystem fra Philips producerer konstant damp under højt tryk. Den store aftagelige vandtank kan fyldes op når som helst og hvor som helst, så strygningen går hurtigt og nemt. Se alle fordelene

 • Flotte resultater, minimalt besvær

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Flotte resultater, minimalt besvær

Stryg dit tøj uden at gå på kompromis

 • Ergonomisk og let strygejern på 1,2 kg

  Strygejernets ergonomiske design sikrer komfortabel strygning med mindre belastning af håndleddet. Det opadskrånende håndgreb sikrer en naturlig stilling, så belastningen reduceres. Strygejernets design sikrer tillige, at du undgår den gentagne bevægelse ved at stille strygejernet på højkant. Strygejernet er let (1,2 kg) for at sikre nem og komfortabel strygning.

 • SteamGlide-strygesål er Philips' bedste strygesål

  SteamGlide-strygesål er den bedste strygesål fra Philips til dit dampjern. Den er modstandsdygtig over for ridser, glider perfekt og er nem at rengøre.

 • Spar 20 % på energi- og 40 % på vandforbruget

  Spar 20 % på energi- og 40 % på vandforbruget ved at vælge ECO-indstillingen på dit Philips-strygejern. ECO-indstillingen er den mest energieffektive måde at opnå perfekte strygeresultater på.

 • Konstant dampudvikling op til 120 g/min

  Konstant dampudvikling op til 120 g/min

  Jo mere damp, desto hurtigere strygning. Den unikke teknologi i et Philips-strygejern med dampstation genererer kraftig damp, hvilket gør strygningen nemmere, bedre og hurtigere.

 • Dampskud på op til 200 g

  Dampskud på op til 200 g

  Dampskudsfunktionen kan anvendes til lodret damp og vanskelige folder.

 • Et tryk på op til 5 bar

  Et tryk på op til 5 bar

  Jo mere damp, desto hurtigere strygning. Der dannes en jævnt kraftig dampstråle, som trænger dybt ind i tøjet og gør strygningen hurtigere og bedre. Dampintensiteten kan reguleres efter behov.

 • Aftagelig 1,6 l vandtank

  Aftagelig 1,6 l vandtank

  En stor vandtankskapacitet gør det muligt at stryge med damp i lang tid uden genopfyldning. Tanken rummer så meget vand, at du kan stryge uafbrudt i op til 3 timer. Tanken er aftagelig, så du kan fylde den op, når du vil. Dermed får du langvarig og kraftfuld damp.

 • Permanente anti-kalktabletter indeni forebygger tilkalkning

  Permanente anti-kalktabletter indeni forebygger tilkalkning

  Permanente anti-kalktabletter forsinker dannelsen af kalk og sikrer bedre beskyttelse af dit strygejern

 • Nem at rense uden tilbehør

  For at forbedre dit strygejerns levetid anbefaler vi, at du skyller basissystemet indvendigt. Det er blevet gjort lettilgængeligt med den letanvendelige skylleknap. Du behøver ikke noget tilbehør til at skylle dit strygejern.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i