PerfectCare Aqua

Strygejern med dampstation

  PerfectCare Aqua

  Strygejern med dampstation

  Strygning uden besvær, kræver ingen indstillinger

  Stryg alle strygbare materialer fra silke til hør, bomuld og cashmere... i vilkårlig rækkefølge uden at justere indstillingerne. Philips PerfectCare-strygejernet stryger alt dit tøj virkelig hurtigt og uden brændemærker eller blanke pletter. Strygning er nu helt enkelt. Se alle fordelene

 • Strygning uden besvær, kræver ingen indstillinger

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

PerfectCare Aqua Strygejern med dampstation

5 bar, 220 g dampskud, 2, 2 L fast vandtank, Transportlås GC8635/02 Find lignende produkter

Strygning uden besvær, kræver ingen indstillinger

Med OptimalTemp og 2,2 l fuldt synlig vandtank

 • OptimalTemp: Den perfekte kombination af damp og temperatur

  OptimalTemp: Den perfekte kombination af damp og temperatur

  Én perfekt indstilling til alt dit tøj. Altid den perfekte kombination af damp og temperatur pga.: 1) Avanceret intelligent kontrolprocessor indstiller den perfekte kombination af damp og temperatur 2) Det ultrakraftige cyklondampkammer leverer kraftfuld, konstant damp til alle materialer

 • 100 % brugervenligt, ingen justering nødvendig

  100 % brugervenligt, ingen justering nødvendig

  100 % brugervenligt, ingen justering nødvendig. Du kan nu stryge alle typer materiale, der kan stryges, uden at skulle vente eller justere strygejernets temperaturindstilling.

 • 100 % sikkert på alt tøj, der tåler strygning

  100 % sikkert på alt tøj, der tåler strygning

  100 % sikkert på selv de mest sarte materialer som f.eks. silke, kashmir, uld, polyester. Uafhængige strygetestinstitutter har anvendt PerfectCare på de mest sarte typer stof, der kan stryges, og de bekræfter alle absolut perfekte strygeresultater.

 • Testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter

  Testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter

  Strygejernet er testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter hos forskningsinstitutter såsom DWI, IWTO og Woolmark for sin fremragende strygeevne. Woolmark Appeal Care-programmet hjælper kunderne med at finde kvalitetsvaskeprodukter, der er godkendt af The Woolmark Company til brug på uldprodukter. Philips har med sin patenterede OptimalTEMP-teknologi indtil nu været det eneste mærke, der har formået at blive certificeret med guldstandarden fra Woolmark. Du kan have tiltro til, at Woolmark-godkendte tøjplejeprodukter passer perfekt til uldtøj af enhver art.

 • Et tryk på op til 5 bar

  Et tryk på op til 5 bar

  Jo mere damp, desto hurtigere strygning. Der dannes en jævnt kraftig dampstråle, som trænger dybt ind i tøjet og gør strygningen hurtigere og bedre. Dampintensiteten kan reguleres efter behov.

 • Stor 2.2 l fuldt synlig vandtank

  Stor 2.2 l fuldt synlig vandtank

  PerfectCare Aqua har denne unikke funktion: stor vandtank, og det sikrer mange timers strygning uden at fylde vandtanken. Det bidrager til at gøre strygningen nemmere og hurtigere. Det fremragende design af den fuldt synlige vandtank gør, at du kan se vandniveauet fra enhver vinkel.

 • Du kan roligt lade den varme strygesål blive på strygebrættet

  Du kan roligt lade den varme strygesål blive på strygebrættet

  Den innovative OptimalTEMP-teknologi fra Philips garanterer, at alle strygeegnede stoffer ikke beskadiges. Under strygningen behøver du ikke at sætte strygejernet tilbage på basestationen. Du kan roligt lade den varme strygesål forblive direkte på tøjet eller på strygebrættets bomuldsbeklædning uden yderligere varmebestandigt tilbehør. Den vil ikke skade det strygeegnede tøj eller brættet. På denne måde gøres strygningen nemmere med mindre belastning af håndleddet.

 • Afkalk apparatet effektivt og nemt for at forlænge det

  Afkalk apparatet effektivt og nemt for at forlænge det

  Ekstremt langvarig dampydeevne: Philips' eksklusive Easy De-Calc-funktion tilbyder den ideelle måde at slippe af med kalkaflejringer og forlænge levetiden for dit strygejern med dampstation. Med lys og lyd vil dit strygejern minde dig om at gøre strygejernet rent. Så snart apparatet er koldt, skal du blot åbne Easy De-Calc-knappen og opsamle det snavsede vand og kalken i en kop.

 • Ny SteamGlide-strygesål er Philips' bedste strygesål

  Ny SteamGlide-strygesål er Philips' bedste strygesål

  Den nye SteamGlide-strygesål er den bedste strygesål fra Philips. Den er modstandsdygtig over for ridser, glider perfekt og er nem at rengøre.

 • Lås dit strygejern sikkert, og transporter apparatet nemt

  Lås dit strygejern sikkert, og transporter apparatet nemt

  Lås Philips-dampstrygejernet sikkert fast, og flyt nemt dampgeneratoren.

 • 100 % hurtigt på alle stoftyper, intet strygejern er hurtigere

  100% hurtigt på alle svære materialer. Ingen anden dampstation er hurtigere fra start til slut.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i