Dampstation

  Kraftfuld og problemfri strygning

  Takket være den unikke Auto Calc Clean-funktion i den effektive og hurtige dampstation behøver du ikke længere fjerne kalk fra systemet. Det bliver gjort for dig. Dermed får du en sublim og problemfri strygeoplevelse Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Kraftfuld og problemfri strygning

Unik Auto Calc Clean-funktion

 • Ergonomisk og let strygejern på 1,2 kg

  Strygejernets ergonomiske design sikrer komfortabel strygning med mindre belastning af håndleddet. Det opadskrånende håndgreb sikrer en naturlig stilling, så belastningen reduceres. Strygejernets design sikrer tillige, at du undgår den gentagne bevægelse ved at stille strygejernet på højkant. Strygejernet er let (1,2 kg) for at sikre nem og komfortabel strygning.

 • SteamGlide-strygesål er Philips' bedste strygesål

  SteamGlide-strygesål er den bedste strygesål fra Philips til dit dampjern. Den er modstandsdygtig over for ridser, glider perfekt og er nem at rengøre.

 • Et tryk på op til 5 bar

  Et tryk på op til 5 bar

  Jo mere damp, desto hurtigere strygning. Der dannes en jævnt kraftig dampstråle, som trænger dybt ind i tøjet og gør strygningen hurtigere og bedre. Dampintensiteten kan reguleres efter behov.

 • Konstant dampudvikling op til 120 g/min

  Konstant dampudvikling op til 120 g/min

  Jo mere damp, desto hurtigere strygning. Den unikke teknologi i et Philips-strygejern med dampstation genererer kraftig damp, hvilket gør strygningen nemmere, bedre og hurtigere.

 • Lås strygejernet sikkert fast på basestationen

  Lås strygejernet sikkert fast på basestationen

  Dit strygejern med dampstation leveres med en sikkerhedstransportlås. Du kan låse strygejernet sikkert på basen, så risikoen for, at nogen berører den varme strygesål, reduceres. Du kan også nemt bære dampstationen.

 • Fjerner automatisk kalk fra din dampstation

  Fjerner automatisk kalk fra din dampstation

  Auto Calc Clean-funktionen fjerner automatisk kalk fra din dampstation. En 2-minutters afkalkningsproces aktiveres automatisk, når det er tid til at rense systemet. Du skal blot tømme damptanken. Derved holdes strygesystemet lige så nyt og effektivt, som den dag du købte det.

 • Nem ledningsopbevaring – tryk blot på knappen

  Nem ledningsopbevaring – tryk blot på knappen

  Takket være det automatiske ledningsoprul skal du blot trykke på knappen for automatisk at trække ledningen ind.

 • Systemet slukker automatisk, når strygejernet ikke benyttes

  Systemet slukker automatisk, når strygejernet ikke benyttes

  Af hensyn til din sikkerhed slukker dampstationens automatiske sikkerhedsafbryder, når den ikke benyttes. Dampstationen kan genaktiveres ved at trykke på en hvilken som helst knap.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i