Strygning
Strygejern med dampstation
Strygejern med dampstation med et tryk på op til 6,5 bar

PerfectCare Elite Strygejern med dampstation

Et tryk på op til 6, 5 bar, 450 g dampskud, Transportlås, 1, 8 L aftagelig vandtank GC9622/20 Find lignende produkter
 • Den kraftigste damp til den hurtigste strygning*

  • KA

  PerfectCare Elite

  Strygejern med dampstation

  GC9622/20 Find lignende produkter

  PerfectCare Elite er det bedste og mest effektive dampgeneratorstrygejern fra Philips. Med teknologien OptimalTEMP kan du nu stryge både jeans og silke uden behov for indstilling af temperaturen. Garanti mod beskadigelse af al beklædning, der er egnet til strygning. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 2.899,00
 • Den kraftigste damp til den hurtigste strygning*

  foundation-base.video.controls.play foundation-base.video.controls.pause
  foundation-base.video.flash.you-need-flash
  foundation-base.video.flash.click-here foundation-base.video.flash.to-download

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Den kraftigste damp til den hurtigste strygning*

Ultrapraktisk strygning

 • Afkalk apparatet effektivt og nemt for at forlænge det

  Ekstremt langvarig dampydeevne: Philips' eksklusive og ideelt placerede Easy De-Calc Plus-funktion tilbyder den ideelle måde at slippe af med kalkaflejringer og forlænge levetiden for dit strygejern med dampstation. Med lys og lyd vil dit strygejern minde dig om at gøre strygejernet rent. Så snart apparatet er koldt, skal du blot åbne Easy De-Calc-knappen og opsamle det snavsede vand og kalken i en kop.

 • Spar energi med ECO-tilstand

  Ved hjælp af ECO-tilstand med nedsat dampmængde kan du spare energi, uden at det går ud over strygeresultaterne. Hvis du vil stryge hurtigere, kan du skifte til Turbo-tilstanden, hvor der genereres mere damp.

 • strygejernets lette vægt gør strygningen lettere og mere behagelig

  Dampstrygejernet har den ideelle vægt: utrolig let og behageligt at håndtere. Det glider let hen over dit tøj, fjerner de mest genstridige folder på ingen tid og reducerer belastningen af dit håndled. Det gør også lodret dampning meget nem og effektiv. Nu kan du ved lodret behandling nemt og praktisk fjerne folder på dit sarte tøj som f.eks. jakker, kjoler og tøj med plisseringer, dekorationer, knapper osv.

 • Meget kraftig damp giver ultrahurtig strygning

  Den innovative dampgenerator skaber en ultrakraftig dampstråle, som trænger dybt ind i tøjet og gør strygningen hurtigere og bedre. Dampintensiteten kan reguleres efter behov.

 • Stryg alt fra cowboybukser til silke uden at skulle indstille temperaturen

  Nu kan du stryge alt fra jeans til silke uden at skulle indstille temperaturen. Vi garanterer, at alle strygeegnede stoffer kan stryges uden at blive beskadiget. Revolutionerende teknologi med 1) avanceret intelligent kontrolprocessor, som nøjagtigt styrer strygesålens temperatur 2) ultrakraftig Cyclonic-dampgenerator med flere kamre, som leverer kraftig, konstant damp og gør det nemmere og hurtigere at stryge.

 • Nem at fylde med vand fra hanen, så den kan fyldes når som helst under strygningen

  Strygejernet med dampstation er designet til brug med vand fra hanen. Hvis du løber tør for vand i vandtanken under strygningen, kan du nemt genopfylde den uden at skulle vente eller slukke for apparatet.

 • Du kan roligt lade den varme strygesål blive på strygebrættet

  Den innovative OptimalTEMP-teknologi fra Philips garanterer, at alle strygeegnede stoffer ikke beskadiges. Under strygningen behøver du ikke at sætte strygejernet tilbage på basestationen. Du kan roligt lade den varme strygesål forblive direkte på tøjet eller på strygebrættets bomuldsbeklædning uden yderligere varmebestandigt tilbehør. Den vil ikke skade det strygeegnede tøj eller brættet. På denne måde gøres strygningen nemmere med mindre belastning af håndleddet.

 • Sikkerhedsafbryderen slukker automatisk

  Sikkerhedsafbryderen slukker automatisk apparatet, hvis det ikke har været i brug i 10 minutter, for at spare energi.

 • Testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter

  Strygejernet er testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter hos forskningsinstitutter såsom DWI, IWTO og Woolmark for sin fremragende strygeevne. Woolmark Appeal Care-programmet hjælper kunderne med at finde kvalitetsvaskeprodukter, der er godkendt af The Woolmark Company til brug på uldprodukter. Philips har med sin patenterede OptimalTEMP-teknologi indtil nu været det eneste mærke, der har formået at blive certificeret med guldstandarden fra Woolmark. Du kan have tiltro til, at Woolmark-godkendte tøjplejeprodukter passer perfekt til uldtøj af enhver art.

 • Vores bedst glidende strygesål

  Vores bedst glidende og mest ridsefaste, 5-stjernede strygesål med et integreret lag af titaniumoxid

 • Et tryk på op til 6,5 bar

  Jo mere damp, desto hurtigere strygning. Der dannes en jævnt kraftig dampstråle, som trænger dybt ind i tøjet og gør strygningen hurtigere og bedre. Dampintensiteten kan reguleres efter behov.

Se alle specifikationer
 • Strygejernets vægt og dampmængde (norm IEC60311) sammenlignet med de 10 bedst sælgende dampgeneratorer. Testet dec. 2014

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i