SENSEO®

  SENSEO®

  Afkalker

  Sensationel, friskbrygget kaffe!

  SENSEO®-afkalkeren fjerner kalkflager fra din SENSEO®-kaffemaskine, så du kan nyde den friske smag af SENSEO®-kaffe fuldt ud. Jævnlig afkalkning forlænger din SENSEO®-kaffemaskines levetid.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sensationel, friskbrygget kaffe!

Afkalker til alle SENSEO®-maskiner

 • Afkalker til alle SENSEO®-maskiner

  Afkalkning er et vigtigt element i vedligeholdelsen af Senseo. Det bør gøres mindst én gang hver tredje måned og op til seks gange om året! Fordelene ved at holde din Senseo fri for kalk er mange: Det sikrer, at koppen fyldes maksimalt. Du får optimal kaffetemperatur. Din Senseo afgiver mindre lyd under brygningen. Du forhindrer, at din Senseo går i stykker. Din Senseo lever længere.

 • Afkalkningsproces for SENSEO® for til alle SENSEO®-maskiner

  Afkalkningsprocessen tager ca. en time og bør ikke afbrydes. Det er kun sikkert at anvende et afkalkningsmiddel, der er baseret på citronsyre. Andre midler, herunder eddike, kan beskadige din maskine eller fjerner muligvis ikke kalken helt. Hvis proceduren ikke udføres korrekt, kan der efterlades kalkrester i maskinen. På denne måde ophober kalken sig hurtigere og kan medføre permanente og uoprettelige skader på maskinen. Du kan få oplysninger om den korrekte afkalkningsprocedure for din Senseo i brugervejledningen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i