Saeco

  Saeco Xsmall

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Smag aromaen fra dine foretrukne kaffebønner

  Uanset hvilken kaffeblanding du nu vil smage, bruger Xsmall helt friskmalede bønner med et tryk på en knap. Det hele kan styres fra forsiden, hvilket vil sige, at du også kan placere dette lille mesterværk i snævre områder. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 2.899,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco Xsmall Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 1 kaffevariant, Sort, 5-trins, justerbar møllekværn HD8643/01 Find lignende produkter

Smag aromaen fra dine foretrukne kaffebønner

Fuldautomatisk espressomaskine med et enkelt tryk

 • Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  De robuste 100 % keramiske kværne garanterer et øjebliks ren kaffenydelse i årene fremover. Det keramiske materiale skaber den ideelle formaling, som lader vandet løbe stille og roligt igennem og udtrække bønnernes reneste essens. I modsætning til andre "almindelige" kværne forhindrer det keramiske materiale kaffen i at overophede og smage brændt.

 • Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Denne maskine undlader aldrig at opfylde kravene til formalingens finhedsgrad. Forskellige kaffevarianter kræver forskellige granuleringsniveauer, for at den fulde smag kan folde sig ud. Derfor har denne maskines formalingsgranulering fem justerbare indstillinger – fra den fineste formaling for en fyldig espresso til den groveste for en lettere kaffe.

 • Maskinen er altid ren takket være automatisk rengøring

  Maskinen er altid ren takket være automatisk rengøring

  Saeco har designet denne espressomaskine, så den automatisk rengøres med vand, når den tændes eller slukkes. Det giver en fremragende, frisk smag i hver eneste kop kaffe.

 • Gem din foretrukne kaffemængde

  Gem din foretrukne kaffemængde

  Du får altid en perfekt kop espresso, som er brygget efter netop din smag takket være vores hukommelsesfunktion, du kan bruge til at justere mængden af kaffe efter din smag. Nyd en fremragende kop kaffe efter et enkelt tryk på en knap.

 • Nem rengøring takket være en drypbakke, der tåler opvaskemaskine

  Nem rengøring takket være en drypbakke, der tåler opvaskemaskine

  For at gøre det nemt for dig kan du vaske drypbakken til din Saeco i opvaskemaskinen. Dette sparer tid og sikrer en hygiejnisk rengøring.

 • Den fuldt aftagelige bryggeenhed kan rengøres på ingen tid

  Den fuldt aftagelige bryggeenhed kan rengøres på ingen tid

  Effektivitet og brugervenlighed har været de vigtigste inspirationskilder, da Saeco opfandt den første bryggeenhed for 30 år siden. Selv i dag viser den sig at være et inspirerende, resolut stykke teknologi. Som altid er den utroligt nem at rengøre – tag den blot ud, og skyl den under rindende vand i et par sekunder, og sæt den lige så nemt på plads igen.

 • Nyd en varm kop kaffe på ingen tid med den hurtige vandkoger

  Nyd en varm kop kaffe på ingen tid med den hurtige vandkoger

  Når tiden er af afgørende betydning, kan du brygge en perfekt espresso og cappuccino uden at skulle vente takket være den hurtige vandkoger. Hemmeligheden ligger i dens lette aluminium- og rustfri stålkabinet, der hurtigt kan nå varme temperaturer.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i