Saeco Xsmall Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 2 kaffevarianter, Klassisk mælkeskummer, Sort, 5-trins, justerbar møllekværn HD8645/01 Find lignende produkter
 • Smag aromaen fra dine foretrukne kaffebønner

  Saeco Xsmall

  Fuldautomatisk espressomaskine

  HD8645/01 Find lignende produkter

  Uanset hvilken kaffeblanding du nu vil smage, bruger Xsmall helt friskmalede bønner med et tryk på en knap. Den leveres også med en manuel mælkeskummer, så du kan føje et strejf af fløjlsagtig nydelse til alle dine friske kaffedrikke. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Smag aromaen fra dine foretrukne kaffebønner

Fuldautomatisk espressomaskine med et enkelt tryk

 • Lækkert mælkeskum takket være den klassiske mælkeskummer

  Denne Saeco-espressomaskine leveres med den klassiske mælkeskummer, som baristaer kalder en “Pannarello”. Den udsender damp og skal nedsænkes i mælken for at frembringe en fremragende mælkeskum. Slip din indre barista løs ved at tilberede de skønneste mælkespecialiteter på den traditionelle måde!

 • Den automatisk rensning afskaffer besværet

  Den automatiske rengøringscyklus gør maskinen nem at holde, og det øger dens levetid – og du får mere tid til at nyde din kaffe i stedet for at rengøre.

 • Nem rengøring takket være en drypbakke, der tåler opvaskemaskine

  For at gøre det nemt for dig kan du vaske drypbakken til din Saeco i opvaskemaskinen. Dette sparer tid og sikrer en hygiejnisk rengøring.

 • Træk mest mulig smag ud med de 100 % keramiske kværne

  De robuste 100 % keramiske kværne garanterer et øjebliks ren kaffenydelse i årene fremover. Det keramiske materiale skaber den ideelle formaling, som lader vandet løbe stille og roligt igennem og udtrække bønnernes reneste essens. I modsætning til andre "almindelige" kværne forhindrer det keramiske materiale kaffen i at overophede og smage brændt.

 • Finindstil kaffens fyldighed med 5 kværnindstillinger

  Denne maskine undlader aldrig at opfylde kravene til formalingens finhedsgrad. Forskellige kaffevarianter kræver forskellige granuleringsniveauer, for at den fulde smag kan folde sig ud. Derfor har denne maskines formalingsgranulering fem justerbare indstillinger – fra den fineste formaling for en fyldig espresso til den groveste for en lettere kaffe.

 • Nyd en varm kop kaffe på ingen tid med den hurtige vandkoger

  Når tiden er af afgørende betydning, kan du brygge en perfekt espresso og cappuccino uden at skulle vente takket være den hurtige vandkoger. Hemmeligheden ligger i dens lette aluminium- og rustfri stålkabinet, der hurtigt kan nå varme temperaturer.

 • Den fuldt aftagelige bryggeenhed kan rengøres på ingen tid

  Effektivitet og brugervenlighed har været de vigtigste inspirationskilder, da Saeco opfandt den første bryggeenhed for 30 år siden. Selv i dag viser den sig at være et inspirerende, resolut stykke teknologi. Som altid er den utroligt nem at rengøre – tag den blot ud, og skyl den under rindende vand i et par sekunder, og sæt den lige så nemt på plads igen.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i