2000 series Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 2 kaffevarianter, Klassisk mælkeskummer, Sort, 5-trins, justerbar møllekværn HD8651/01 Find lignende produkter
 • Smag aromaen fra dine foretrukne kaffebønner

  2000 series

  Fuldautomatisk espressomaskine

  HD8651/01 Find lignende produkter

  Uanset hvilken kaffeblanding du kan lide, kan du male bønnerne på stedet og udtrække den maksimale aroma takket være de keramiske kværne, som ikke overopheder bønnerne. Og med den manuelle mælkeskummer kan du fuldende din kaffe med et cremet mælkeskum. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Smag aromaen fra dine foretrukne kaffebønner

Med keramisk Saeco-kværn for perfekt smag

 • Espresso af friske bønner med et enkelt tryk på en knap

  Du kan få en perfekt brygget espresso, eller to på én gang, lige ned i koppen fra friskkværnede bønner ved blot at trykke på en knap og vente et par sekunder.

 • Fremragende smag takket være 100 % keramiske kværne

  Sig farvel til smagen af brændt kaffe takket være 100 % keramiske kværne, der er designet til ikke at overophede bønnerne. Det keramiske materiale sikrer også langtidsholdbar brugsværdi og lydsvag drift.

 • Justerbare kværneindstillinger til din foretrukne smag

  Du kan indstille kværnenes granuleringsgrad på 5 forskellige niveauer. Vælg den fineste formaling til en espresso med fyldig smag og hele vejen op til den groveste for at få en lettere kaffe, der i alle tilfælde passer til din foretrukne smag.

 • Få en personlig kaffelængde takket være hukommelsesfunktionen

  Du får altid en perfekt kop kaffe, som er brygget efter netop din smag takket være vores hukommelsesfunktion, der giver dig mulighed for at justere og gemme kaffelængden i koppen. Nyd en fremragende kop kaffe i din yndlingskop efter et enkelt tryk på en knap.

 • Lækkert mælkeskum takket være den klassiske mælkeskummer

  Den klassiske mælkeskummer, som baristaer også kalder Pannarello, udsender damp, som hjælper dig med nemt at tilberede blød mælkeskum til din cappuccino. Slip din indre barista løs, og tilbered lækre mælkespecialiteter på den traditionelle måde!

 • Nemt at betjene maskinen ved hjælp af en intuitiv brugergrænseflade

  Den enkle og intuitive brugergrænseflade, med dens store knapper, hjælper dig til at interagere nemt med maskinen og opnå den bedste ydeevne.

 • Passer til ethvert køkken takket være dens lille størrelse og adgang på forsiden

  Det betyder ikke noget, hvor stort dit køkken er: Denne maskine passer til selv de mindste rum, og den er yderst praktisk, da du kan få adgang til vandet og beholderne fra forsiden. Designet til at gøre din kaffenydelse lettere.

 • Nem at rengøre takket været den fuldt aftagelige bryggeenhed

  Bryggeenheden er hjertet i enhver fuldautomatisk kaffemaskine og bør rengøres en gang om ugen. Vores bryggeenhed er let tilgængelig fra siden og kan fjernes med et enkelt klik, så den er nem at skylle under vandhanen.

 • Automatisk skylle- og afkalkningsprogram

  Denne espressomaskine er beregnet til automatisk at rengøre kaffekredsløbet med vand, når den startes eller slukkes, for at sikre en fremragende, frisk smag i hver eneste kop kaffe. Regelmæssig afkalkning forlænger espressomaskinens levetid. Denne maskine vil ikke kun give dig besked om, hvornår den skal afkalkes, men guider dig gennem den automatiserede afkalkningsproces med tydelige meddelelser på skærmen, når det er nødvendigt.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i