2100 series Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 3 kaffevarianter, Easy Cappuccino-system, Sølvfarvet og sort HD8652/51 Find lignende produkter
 • Storslået cappuccino, lille maskine

  2100 series

  Fuldautomatisk espressomaskine

  HD8652/51 Find lignende produkter

  Der er intet kompliceret ved en velsmagende espresso og en cremet cappuccino. Med den nye 2100-serie – en lille brugervenlig maskine, der passer perfekt i dit liv og dit køkken – er din yndlingsdrik kun et enkelt tryk væk. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Storslået cappuccino, lille maskine

OneTouch-cappuccino med frisk mælk

 • Varm espresso, kaffe og cappuccino med et enkelt tryk på en knap

  Du kan få en perfekt brygget espresso fra friskkværnede bønner. Tryk på en knap, og vent et par sekunder. Med det nye Easy Cappuccino-system har det aldrig været nemmere. Du kan også få to kopper kaffe ad gangen takket være 2x-funktionen.

 • Robuste keramiske kværne står for holdbar kvalitet

  Keramisk materiale sikrer langvarig ydeevne og lydsvag funktion uden nedslidning. Det betyder, at din kaffe altid er malet som den første gang, og du får det bedste ud af dine bønner til mere end 15.000 kopper.

 • Varm kaffe fra første kop med den hurtige vandkoger

  Sig farvel til lunken kaffe. Den hurtige vandkoger sørger for varm kaffe og cappuccino til familien fra den første kop, på ingen tid.

 • Kaffen bliver så stærk, som du vil have den, med styrkevælgeren

  Du vil altid få en perfekt espresso eller cappuccino, som er brygget efter din personlige smag takket være styrkevælgeren. Denne funktion giver dig mulighed for hurtigt at vælge den mængde kaffe, som skal males for at opnå en kraftigere eller mildere espresso. Nyd en fremragende kaffe efter din egen smag med et enkelt tryk på en knap.

 • Gem din foretrukne længde med MEMO-funktionen

  Du vil altid få en kaffe, som er brygget efter din personlige smag takket være MEMO-funktionen, som giver dig mulighed for at justere og gemme længden for din kaffe og cappuccino. Med denne funktion ved din maskine præcis, hvordan du foretrækker din kaffe og cappuccino.

 • Justerbare kværneindstillinger, så enhver smag kan tilfredsstilles

  Du kan indstille kværnenes finhedsgrad til 5 forskellige niveauer. Vælg den fineste formaling til en espresso med fyldig smag og hele vejen op til den groveste for at få en lettere kaffe, der passer til din foretrukne smag.

 • Passer til ethvert køkken takket være den lille størrelse og adgang fra forsiden

  Det betyder ikke noget, hvor stort dit køkken er: Denne maskine passer til selv de mindste rum, og den er yderst praktisk, da du kan få adgang til vandet og beholderne fra forsiden. Intet står i vejen for din nydelse!

 • Nemt at betjene maskinen ved hjælp af en intuitiv brugergrænseflade

  Den enkle og intuitive brugergrænseflade med store knapper hjælper dig med nemt at interagere med din maskine, og LED-indikatorer giver dig tydelig feedback om, hvad der sker.

 • Ekstern mælkebeholder medfølger, nem at rengøre og opbevare

  Nyd din cremede cappuccino med din foretrukne mælk takket være den eksterne mælkebeholder. Afmonter den nemt fra maskinen, og opbevar den i køleskabet, så den holder sig frisk længe. Det har aldrig været så let at få cappuccino med en hvilken som helst type mælk.

 • Fjern mælkerester med vores grundige MILK CLEAN-funktion

  Garanterer en høj grad af hygiejne for dig og din familie med den grundige MILK CLEAN-funktion. Alle mælkerester forsvinder fra din maskine på få sekunder, så du bare kan nyde din cappuccino.

 • Aftagelig bryggeenhed sikrer en høj grad af hygiejne

  Bryggeenheden er hjertet i enhver superautomatisk kaffemaskine og bør rengøres en gang om ugen. Denne bryggeenhed er let tilgængelig fra siden og kan fjernes med et enkelt klik, så den er nem at skylle under vandhanen.

 • Automatisk renseprogram

  Denne espressomaskine er designet på en sådan måde, at den automatisk rengøres med vand, når den tændes eller slukkes. Det giver en fremragende, frisk smag i hver eneste kop kaffe.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i