Saeco

  Saeco Minuto

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Altid din favoritdrik med ét tryk

  Kun Saeco Minuto leverer den første ægte bønne-til-kop-oplevelse med maksimal brugervenlighed, ydeevnen i top og stor kapacitet i ekstra kompakt størrelse Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco Minuto Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 2 kaffevarianter, Automatisk mælkeskummer, Sort, 5-trins, justerbar møllekværn HD8662/01 Find lignende produkter

Altid din favoritdrik med ét tryk

med bryggeenheden, der kan tages af med ét klik

 • Kaffe uden brændt smag takket være 100 % keramiske kværne

  Kaffe uden brændt smag takket være 100 % keramiske kværne

  Denne espressomaskine er udstyret med 100 % keramiske kværne. Saeco bruger keramiske kværne, da de giver en ensartet maling uden at overophede kaffebønnerne, hvilket giver en fantastisk espresso. Keramiske kværne sikrer også en langvarig ydelse og helt lydløs drift.

 • Kaffe med det samme takket være den hurtige vandkoger

  Kaffe med det samme takket være den hurtige vandkoger

  Saeco-teknologien til hurtig opvarmning af vand sikrer, at maskinen altid er klar. Nu behøver du ikke vente mellem hver kop, men kan tilberede den ene kop efter den anden.

 • Gem din foretrukne kaffemængde

  Gem din foretrukne kaffemængde

  Du får altid en perfekt kop espresso, som er brygget efter netop din smag takket være vores hukommelsesfunktion, du kan bruge til at justere mængden af kaffe efter din smag. Nyd en fremragende kop kaffe efter et enkelt tryk på en knap.

 • Lækkert skum takket være en patenteret, automatisk mælkeskummer

  Lækkert skum takket være en patenteret, automatisk mælkeskummer

  Det er nemt at lave en lækker cappuccino med denne Saeco-espressomaskine takket være den nye, patenterede automatiske mælkeskummer med det cyklonisk kammer. Mælkeskummeren, som baristaer også kalder “cappuccinatore”, henter mælk direkte fra en mælkekarton eller -kande, skummer den automatisk, og hælder den direkte over i koppen. Og takket være det eksklusive cykloniske kammer er der altid et konstant flow af mælk uden sprøjt.

 • Undgå varmetab, og giv alle kopper vores justerbare kaffeudløb

  Undgå varmetab, og giv alle kopper vores justerbare kaffeudløb

  Det justerbare kaffeudløb på vores espressomaskiner passer til alle kopper og forhindrer dermed, at kaffen sprøjter eller bliver afkølet, mens den hældes op. Det vil sige, at din espresso altid serveres ved den rette temperatur, samtidig med, at maskinen altid er ren.

 • Nem rengøring takket være dele, der tåler opvaskemaskine

  Nem rengøring takket være dele, der tåler opvaskemaskine

  For at gøre det nemt kan du komme Saecos drypbakke, mælkeskummeren og mælkekanden i opvaskemaskinen. Det sparer tid og sikrer en hygiejnisk rengøring.

 • Brug vores justerbare kværne til at lave en fyldig kaffe

  Brug vores justerbare kværne til at lave en fyldig kaffe

  Forskellige slags kaffe skal kværnes på forskellige måder for at få smagen til at træde ordentligt frem. Denne espressomaskine har 5 forskellige kværneindstillinger fra den fineste maling, der giver en fyldig espresso, til den groveste maling, der giver en let kaffe.

 • Nem rengøring grundet aftagelig bryggeenhed

  Nem rengøring grundet aftagelig bryggeenhed

  Bryggeenheden, som er en Saeco-opfindelse, er hjertet i vores espressomaskiner, da den sikrer automatisering. Bryggeenheden er, afhængigt af model, let tilgængeligt fra forsiden eller på siden. Den kan nemt fjernes, så den kan skylles under hanen for den maksimale hygiejne.

 • Altid en ren maskine takket være auto-clean og afkalkning

  Altid en ren maskine takket være auto-clean og afkalkning

  Saeco designede denne espressomaskine, så den automatisk rengør kaffekredsløbet med vand, når maskinen tændes eller slukkes. Den leverer en fremragende, frisk smag med hver kop kaffe. Regelmæssig afkalkning forlænger din espressomaskines levetid. Denne maskine vil ikke blot fortælle, når afkalkning er påkrævet, den automatiske afkalkningsproces vil starte på din maskine og leder dig igennem med klare meddelelser på skærmen, når du skal gribe ind. Afkalkning har aldrig været nemmere!

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i