Saeco

Philips Saeco Xsmall

Fuldautomatisk espressomaskine

  Philips Saeco Xsmall

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Smag aromaen fra dine foretrukne kaffebønner

  Uanset hvilken kaffe du nu vil smage, bruger Saeco Xsmall helt friskmalede bønner med et tryk på en knap. Den leveres med et damprør, så du kan tilføje mælkeskum til alle dine friske kaffedrikke. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco Xsmall Fuldautomatisk espressomaskine

Brygger 2 kaffevarianter, Klassisk mælkeskummer, Sølvfarvet, 5-trins, justerbar møllekværn HD8745/01 Find lignende produkter

Smag aromaen fra dine foretrukne kaffebønner

bønne-til-kop-espresso med et enkelt tryk

 • Maskinen er altid ren takket være automatisk rengøring

  Maskinen er altid ren takket være automatisk rengøring

  Saeco har designet denne espressomaskine, så den automatisk rengøres med vand, når den tændes eller slukkes. Det giver en fremragende, frisk smag i hver eneste kop kaffe.

 • Kaffe uden brændt smag takket være 100 % keramiske kværne

  Kaffe uden brændt smag takket være 100 % keramiske kværne

  Denne espressomaskine er udstyret med 100 % keramiske kværne. Saeco bruger keramiske kværne, da de giver en ensartet maling uden at overophede kaffebønnerne, hvilket giver en fantastisk espresso. Keramiske kværne sikrer også en langvarig ydelse og helt lydløs drift.

 • Gem din foretrukne kaffemængde

  Gem din foretrukne kaffemængde

  Du får altid en perfekt kop espresso, som er brygget efter netop din smag takket være vores hukommelsesfunktion, du kan bruge til at justere mængden af kaffe efter din smag. Nyd en fremragende kop kaffe efter et enkelt tryk på en knap.

 • Lækkert mælkeskum takket være den klassiske mælkeskummer

  Lækkert mælkeskum takket være den klassiske mælkeskummer

  Denne Saeco-espressomaskine leveres med den klassiske mælkeskummer, som baristaer kalder en “Pannarello”. Den udsender damp og skal nedsænkes i mælken for at frembringe en fremragende mælkeskum. Slip din indre barista løs ved at tilberede de skønneste mælkespecialiteter på den traditionelle måde!

 • Brug vores justerbare kværne til at lave en fyldig kaffe

  Brug vores justerbare kværne til at lave en fyldig kaffe

  Forskellige slags kaffe skal kværnes på forskellige måder for at få smagen til at træde ordentligt frem. Denne espressomaskine har 5 forskellige kværneindstillinger fra den fineste maling, der giver en fyldig espresso, til den groveste maling, der giver en let kaffe.

 • Nem rengøring grundet aftagelig bryggeenhed

  Nem rengøring grundet aftagelig bryggeenhed

  Bryggeenheden, som er en Saeco-opfindelse, er hjertet i vores espressomaskiner, da den sikrer automatisering. Bryggeenheden er, afhængigt af model, let tilgængeligt fra forsiden eller på siden. Den kan nemt fjernes, så den kan skylles under hanen for den maksimale hygiejne.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i